GeForce NOW paketleri indirime girdi. 11+1 aylık paket bayağı uygun, aylık ₺82,50'ye denk geliyor. İhtiyacı olan varsa değerlendirebilir.
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
6 saatlik oturum süresi nasıl oluyor? 6 saat sonra oyunun ortasında sizi atıyor mu?GeForce NOW paketleri indirime girdi. 11+1 aylık paket bayağı uygun, aylık ₺82,50'ye denk geliyor. İhtiyacı olan varsa değerlendirebilir.
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
Eki Görüntüle 2010523
''i'' butonuna tıklarsanız bilgi alabilirsiniz. ''i'' butonu ''information'' anlamına geliyor.6 saatlik oturum süresi nasıl oluyor? 6 saat sonra oyunun ortasında sizi atıyor mu?
6 saatlik oturum süresi nasıl oluyor? 6 saat sonra oyunun ortasında sizi atıyor mu?
6 saatlik oturum süresi nasıl oluyor? 6 saat sonra oyunun ortasında sizi atıyor mu?
Bu rezil sistem için hala çok pahalı. Online oyunlar ile işiniz yoksa ve internetiniz de yeterli seviyedeyse 100TL daha verip Boosteroid gibi alternatiflere yönelin.
Hocam GeForce NOW'un İstanbul serverımı vardı ben mi yanlış hatırlıyorum?
Oyunlara sahip olman lazım Steam veya Epic Games gibi platformlar üzerinden.Doğru mu biliyorum bunu alınca 1 yıl boyunca buradaki tüm oyunları ek bi para vermeden oynayabiliyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.