GeForce NOW Premium almaya değer mi?

75TL'i bana göre hak etmiyor. Türkiye fiyatlandırması 45-50TL olsaydı hak ediyor olurdu. Turkcell resmen Macbook sahiplerine yönelik hizmete çevirdi. Yazık gerçekten!

Not: Kur bazında bakan arkadaşlara sormak istiyorum: Siz parayı dolarla mı alıyorsunuz? Senin cebinden 75 birim çıkıyor. Hadi bak işine!
Sunucuları neyle aldılar Türk Lirasıylamı? Hadi bak işine :)
 
@jingletakan07 NVIDIA sunucularını Türkiye taşıyıp, Turkcell'i iş ortağı yapıyor. Yani Turkcell NVIDIA'nın sunucu ile ilgili iş kısmını devralıyor. Turkcell'in cebinden NVIDIA'a para çıktığını hiç sanmıyorum. İki firma ortaklaşa para kazanıyor. Para senin cebinden çıkıyor güzel kardeşim. Konuyu uzatmak adına devamını getiriyorum: Yediğin ekmeğin ham maddesi buğdayı da TL ile almıyorsun. Belirteyim dedim.

Devamını getirin arkadaşlar. Çünkü belli ki forumda kafası basmayan kişiler var.

Bölge bölge fiyatlandırma diye bir şey var güzel kardeşim. Adamlar burada bir pazar oluşturmaya çalışıyor. Sen para verensin. O adamın senin parana ihtiyacı var. Senden 50TL'de alsa kar, 75TL'de alsa kar. Önemli olan düzgün fiyatlandırma yapması. İşin içine Turkcell girdiğinde açgözlülükten başka bir şey kalmıyor geriye. :)
 
Elimde güçlü bir PC olmasına rağmen denemek için 3 aylık Premium üyelik aldım. 35 Mbps internet ile sorunsuz bir şekilde oyun oynayabiliyorum. Görüntü olarak bir PC kalitesinin yerini tutmasa da bir 10 dk içerisinde alışıp oyunun içerisine girdim. Oynamak istediğiniz oyunlar sistem içerisinde mevcutsa alınabilir. Fiyat bazlı biraz pahalı olabilir ancak başarılı bir sistem. Nadir de olsa anlık donmalar meydana geliyor ki ben iPad ve PC üzerinden Wi-Fi bağlantısı ile oynadım. 2.4GHz Wi-Fi ile oynamak için yetersiz kalıyor 5GHz bağlantı ile neredeyse gecikmesiz şekilde oynayabilirsiniz. Kablolu bağlantı daha istikrarlı olmasını sağlayacaktır.
Altyapı/ping/gecikme durumlarınız nasıl bilmiyorum önce ücretsiz üyelik ile sıraya girip test edin sorunsuz ise Premium üyelik alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı