GeForce NOW Premium'da 417 sıra var

Sıra sorunu tüm ülkelerde yokken de vardı bizde.
Bir ara hem 1060 veriyorsunuz hem sıra bekletiyorsunuz diye çok fazla tepki gelince 2080'li sistem verip sıra problemini çözmüşlerdi. Bir süre sonra geri 1060'lı sistem veriyor problemleri paylaşılmaya başlandı.
Sürekli kampanya yapıp duruyorlar tabii sıra sorunu olur. Hesap oluşturma rehberimde rezilliklerden bahsetmiştim bir kısmını atayım buraya.

Neden GAME+ sunucularında oynamalısın veya oynamamalısın?​

Artılar:

1. Kesinlikle düşük gecikme oranı arıyorsanız Türkiye sunucuları çok daha iyi bir seçenektir.
GAME+ için tek pozitif yorumum bu bence fazla bile ama neyse.

Eksiler:

1. Bir sorun yaşarsanız çözülmesini beklemeyin destek sistemleri yok diyemem ama rezalet.

2. Ücretli aboneliklerde yoğun sıra bekleme durumu. Global normalde abone alımını kapatıyor aynısı GAME+ için geçerli değil onlar kendi bildiklerini okuyorlar ve sürekli kampanyalar ile oyuncu çekme çabasındalar.

3. 1060/2080 ekran kartları günümüz oyunlarında yetersiz kalıyorlar. Globalde en düşük abonelikde 2080/3060 ekran kartları atıyor. Ama burada şöyle bir durum var globaldeki 2080 performansı ile Türkiye'deki 2080 performansı arasında epey fark var kısa zaman önce Baldur's Gate 3 oyununda Türkiye'den oynadığımda ilk 5 dakika kaplamalar yüklenmiyorken ve oyun sürekli takılıyorken ve görüntü bile çamurlaşıyorken globaldeki 2080 sisteminde hem kaplamalar daha hızlı yükleniyor hem takılmıyor hem de görüntü kalitesi sunucular uzak olmasına rağmen daha iyi.

4. Ücretsiz abonelikde oturum süresi farkı. Global sunucular 1 saatlik oturum süresine sahip Türkiye'de bu durum 30 dakika. Türkiye'de İstanbul sunucusu açıldığı dönem 2 sunucuda 1 hafta boyunca ücretsiz abonelik ile oynadım ve hiç sıra beklemedim ve 1 haftanın sonunda 300+ sıra beklemeye başladım tüm sıralarda daha sonrasında sebebini sorduğumda yoğunluğu bahane ettiler. Peki ondan sonra ne yaptılar? Oturum süresini yoğunluğu bahane ederek 30 dakikaya düşürdüler. Dürüst bir şekilde kimse abonelik almıyor bu yüzden kapasiteyi düşürüyoruz deseler anlardım ama hizmet yerine sadece parayı düşündükleri için 30 dakikaya mahkum edilmiş oldu ücretsiz abonelik kullananlar.

5. Fiyatlar! Türkiye'ye özel bir fiyat politikası mevcut değil Türkiye sunucuları açıldığında 75TL'den satışa çıkan abonelikler 55 TL'ye düşürülmüştü yüksek tepki nedeni ile şimdi ise GAME+ aylık abonelik fiyatı 340TL global ise 10$ 313TL yani dolar kurunun üstünde abonelik satıyorlar benim derdim istedikleri para değil verdikleri hizmet ve bunu sağlayamıyorlar şikayetim de bu yönde.
 
GAME+'dan devam etmek tek seçenek gibi. Yabancı sunucularda ister internetiniz 10 gigabit olsun, mesafe ile doğru orantılı gecikme alırsınız. Marmara taraflarında yaşamıyorsanız yabancı sunucularda sıkıntı çekebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı