Adem Yıldız_
Megapat
O zamana ya bir yerden 5600X bulurum. Ya da zaten anakart aman aman pahalı bir şey değil, değiştiririm.
Yeni sistemler DDR5 olabilir.
O zamana ya bir yerden 5600X bulurum. Ya da zaten anakart aman aman pahalı bir şey değil, değiştiririm.
Bu arada kasanın ısınması ve Psu kalitesini vs araştırdım. İnternette özelikle Yotube da onlarca video buldum. Kasa ve psu AİGO markası ve bu marka gerçekten ülkemizde ünlenmese de yurtdışında iyi işler çıkarmış. Bizim kasa Aigo 202 White olarak geçiyor. Dikkatimi çeken şey altta ekte belirttiğim gibi ön tarafta hava boşluğu yer alıyor. Acaba öne 2 ya da 3 fan takabilir miyiz? Tabi ihtiyaç duyarsak. Fikrini öğrenmek istedim. Farklı seri de olabilirler anlamadım bir türlü. Sabredemiyorum..@Fatihh_ Dediğin gibiyse o zaman mantıklı seçim yapıp palit marka kaliteli soğutan ekran kartı aldım boşuna kendimi üzmeme gerek yok çoğu kişiden de duymuştum tuf modelinin ısınma sorununu değerli yorumun için teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.