Gelecekte Yapılmasını İstediğiniz İcatlar

Sherlock

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle size bir sorum olacak. Gelecekte olmasını istediğiniz veya yapılmasını istediğiniz icatlar nelerdir? Biraz gerçekçi de olmak lazım yani şunu kastediyorum, bunu başka yerlerde de sordum ama cevaplar pek iç açıcı değildi. Çunku cevaplar uçan araba felandı ve bunlar artık klasikleşmiş cevaplar. Lutfen aklınıza geldiği kadar yazınız. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür şeyler çok ilgimi çeker, cevaplamadan duramayacağım :) Saçma yazma demişsin ama "zaman makinesi" denen aleti isterdim, geçmişe gidip, isim vermeyeceğim, o gereksiz kişileri kaldırmak isterdim dünyadan. Daha iyi bir yerde olabilirdi devletimiz, milletimiz. ( İsim vermedim, siyaset falan olmaz, Ban'a lüzum kalmaz İnşallah ) Sonra başka... Aklıma geldikçe editlerim :)

İleri de zamanın yavaş akan yerlere gidip (karadelikler), orada 10 yıl veya 20 yıl geçirip dünyaya geri gelip kaç yıl geçtiğini merak ederim. Geçmişe doğru bir zaman makinesi yapılabilir mi bilmem ama eğer insanlar bir araç yapıp karadeliklerin etrafında dolaşıp zamanın yavaş geçmesini sağlarlarsa ve dünyaya gelince aradan 10 yıl yerine 100 veya 200 yıl geçerlerse benim için gerçek zaman makinesi icat edilmiş olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gezegenler arası yolculuk isterdim, eğer uzay ile ilgili bir şey olacaksa. Bunun her insanın yapabileceği hale getirilmesini isterdim. Ama o kadarda uçma derseniz bence insanın bu kadar teknolojik gelişmeyle beraber doğayı en azından bu halinden daha kötü yapmamasının bir yolunu bulmasını veya teknolojik şeylerin dünyaya daha fazla zarar vermeyecek şekilde gelişmesini isterdim.

Matrix'i izlemeyenimiz yoktur diye düşünerekten ondaki sistem mantığı olsa güzel olur aslında, Hatta Asassin's Creed'deki Animus gibi olabilir, Roleplay oyuncuları yada hayatta aksiyon yaşamak isteyen insanlar için sanal gerçeklik olsa fena olmazdı şahsen.

Matrix'i izlemeyenimiz yoktur diye düşünerekten ondaki sistem mantığı olsa güzel olur aslında, Hatta Asassin's Creed'deki Animus gibi olabilir, Roleplay oyuncuları yada hayatta aksiyon yaşamak isteyen insanlar için sanal gerçeklik olsa fena olmazdı şahsen.
Animus'un benzeri yakında gelir zaten, çünkü sanal gerçekçilik gözlükleri (Oculus Rift gibi) bunlara baya benziyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı