Gelin dertleşelim

Kendimi seviyorum ama yeri gelince çok çirkin buluyorum. Genelliklede beğeniyorum. Gel git çok herhalde.
Boşver tipini çirkin olsan ne olur? 70 yıllık hayatın var 70 yıl boyunca tükürsen yüzüne ne olucak? sen öldüğünde her şey önemsiz olucak o yüzden keyfine bak.

Geçen sene bu zamanlar işsiz kalmıştım hala işsizim bu durum biraz psikolojimide bozdu açıkcası. Hemen sinirleniyorum, kontrolümü kaybedip kalp kırıyorum sonra dediklerimden pişman oluyorum. Technopat'da da kalbini kırdığım arkadaşlar olduysa özellikle @SideWinder ve @Dafirenze özür dilerim.

Son düzenleme:
Benim de yok, GeForce Now ile oynuyorum.

Bizim de yok ama internet kaldırmıyor GeForce Now'u ama bizimki dert mi? Ne dertler var bu dünyada.

Allah şifa versin kardeşim.

Aslında bende biraz öyleydim ama çok fazla değil bana sinir bozucu şeyler yapanlara karşı ama csgo gibi oyunlar sayesinde artık daha rahatım insan orda sabrı öğreniyor erdemi öneririm ama arkadaşınla gir seni rahatlatsın çok yararı oluyor.

Çok basit dert ama genede yazayım G4600 işlemcimden bir kurtulamadım gitti i3 9100F bile olsa çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…