Gelin dertleşelim

Rekabetçi giremiyorum. Sistem çok kötü, GeForce Now zaten 1 saat veriyor. Neyse, dünyanın sonu değil. Ben onlara üzülüyorum. 2 sene sonra Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde tıp okuyacağım zaman "teklifin hala geçerli mi" demelerine üzülüyorum. Şaka bir yana, inşallah tıp kazanırım, çok istiyorum bu bölümü.
Seni sevmeyen ölsün başkan seni sevmeyen dünya yok olsun.

Ya 450 üzeri alın ya da boşuna yorulmayın. 2004'lülerin girdiği gibi değil LGS yerleşimi. Konular kolay ama bana süre yetmemişti. Matematiği 13. soruda bırakıp feni 5 dakikada çözmek zorunda kaldım.
Aslında çoğu okul sınavında 25 dakka erken veririm kağıdı çünkü hızlı okuyup hızlı anlayan bi insanım deneme testlerinde 1.5 ders boyunca yatarım süre fazla.

Geçen sene 1 hafta çalışıp 400 puan alan görmüştüm.
Ben son 1 ayda gaza basmıştım ama o arkadaş kesinlikle hocalarını dinlemiştir. Ben sadece test çözdüm 1 ayda, dershane denemelerinde matematikten 2 yanlış, fenden 2 yanlış ve inkılaptan 1 yanlış yapmıştım ama sınavda süre yetmedi... Siz hızlı çözebiliyorsanız bilemem ama o heyecan üstüne eklenince biraz sıkıntı.

Dmd hastasiyim tedavi olmadigi icin her yil kaslarimi kaybediyorum afedersiniz lavoboda ihtiyacimi bile gideremiyorum yakinlarimdan biri yardim edemedikce gideremiyorum. Bir de daha once yuruyebiliyorken simdi yerimden bile zor hareket etmek maddi ve manevi aci veriyor. Bilgisayar toplamayi dusunuyorum masaya cikmak ayri bir sorun keske tek derdim para olsaydi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı