Gelin dertleşelim

Geçen sene bu zamanlar işsiz kalmıştım hala işsizim bu durum biraz psikolojimide bozdu açıkcası. Hemen sinirleniyorum, kontrolümü kaybedip kalp kırıyorum sonra dediklerimden pişman oluyorum. Technopat'da da kalbini kırdığım arkadaşlar olduysa özellikle @SideWinder ve @Dafirenze özür dilerim.
 
Son düzenleme:
Benim de yok, GeForce Now ile oynuyorum.

Bizim de yok ama internet kaldırmıyor GeForce Now'u ama bizimki dert mi? Ne dertler var bu dünyada.

DMD hastasiyim tedavi olmadigi icin her yil kaslarimi kaybediyorum afedersiniz lavoboda ihtiyacimi bile gideremiyorum yakinlarimdan biri yardim edemedikce gideremiyorum. Bir de daha once yuruyebiliyorken simdi yerimden bile zor hareket etmek maddi ve manevi aci veriyor. Bilgisayar toplamayi dusunuyorum masaya cikmak ayri bir sorun keske tek derdim para olsaydi.

Allah şifa versin kardeşim.
 
Geçen sene bu zamanlar işsiz kalmıştım hala işsizim bu durum biraz psikolojimide bozdu açıkcası. Hemen sinirleniyorum, kontrolümü kaybedip kalp kırıyorum sonra dediklerimden pişman oluyorum. Technopat'da da kalbini kırdığım arkadaşlar olduysa özellikle bugün, özür dilerim.
Aslında bende biraz öyleydim ama çok fazla değil bana sinir bozucu şeyler yapanlara karşı ama csgo gibi oyunlar sayesinde artık daha rahatım insan orda sabrı öğreniyor erdemi öneririm ama arkadaşınla gir seni rahatlatsın çok yararı oluyor.
 
Birkaç bebeği sefere hazır etmek gibi bir derdim var. Başlıyoruz birazdan. :D

1111111.jpeg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı