Gelin konuşalım!

Girdiğiniz dükkandaki esnafa, arkadaş ortamına girerken tanımadığınız kişilere selam vererek vesaire aşabilirsiniz bunu. Yani kısacası olabildiğince insanlarla konuşun, sonrası zaten geliyor.

Onu zaten yapıyorum ama dediğim gibi karşı cinse yapamıyorum diyelim.
Bir değişik hissediyorum geçen gün metroyu beklerken köydeki kızı gördüm arkadaşım ama kıza gittim merhaba diyemedim günaydın nabıyorsun nasıl gidiyor diye 1 hafta sonra dedim geçiştirdi gitti oda.

Şahsen saygılı olduğumu düşünüyorum tanıdığım herkes öylediyor efendi ve saygılı çocuksun diye ama işte özgüvenimden dolayı hiç yakışıklı olduğumu düşünmüyorum.
Erkek arkadaşlarının muhabbet ettiği kızlar vardır illaki. Onlarla aynı ortamda bulunarak ister istemez konuşmaya başlarsın. Özgüvenini toplamanda yardımcı olur. Ortada bir konu döndüğünde "Katılıyorum" demek bile bir başlangıç olabilir.

Umarım olur. Ancak başaramazsanız başka bir planınız mutlaka olsun, sonra ortada kalırsınız psikolojik olarak da kötü duruma düşersiniz.
İş ve sporu aynı anda götürüyorum zaten o konuda da sıkıntım yok. Şu an tek engel yurt dışına çıkamamak benim için. Onun için de planlarım var halihazırda inşallah yakında istediğim ülkeye gitme imkanım olacak.

bi değişik hissediyorum geçen gün metroyu beklerken köydeki kızı gördüm arkadaşım ama kıza gittim merhaba diyemedim günaydın nabıyorsun nasıl gidiyor diye 1 hafta sonra dedim geçiştirdi gitti oda
düşe kalka faillerle deneyim ediniyoruz hocam rezil olma vs korkusunu bi kenara bırakmak lazım birkaç kişiyle tanışsan arkadaşlık kursan gerisi gelir.

Yukarıdaki mesja bir ekstra düzenleme yaptım bakarsanız sevinirim.
Orası öğle evet hocamama bilemiyorum kuzenlerim git Instagram iste yapıyorlar sürekli ama abi diyorum bakışmadan bir şey olmadan ne istemesi saçmalıktan öte bir şey değil diyorum.

Utana utana zora gire gire öğreneceksiniz hocam, her ustanın da bir çömezlik geçmişi var. Kimse anasının karnından profesör olarak doğmuyor.

Bir değişik hissediyorum geçen gün metroyu beklerken köydeki kızı gördüm arkadaşım ama kıza gittim merhaba diyemedim günaydın nabıyorsun nasıl gidiyor diye 1 hafta sonra dedim geçiştirdi gitti oda.

1 hafta odun gibi beklerseniz kız tabii ki geçiştirir, günaydın merhaba bile diyemiyorsanız sorun harbiden büyük hocam.

Orası öğle evet hocamama bilemiyorum kuzenlerim git Instagram iste yapıyorlar sürekli ama abi diyorum bakışmadan bir şey olmadan ne istemesi saçmalıktan öte bir şey değil diyorum.
Kuzenlerinin dediğine ben de katılmıyorum. Ortada tek kelime muhabbet bile yokken sosyal medya, numara vs. istemek bana göre saçmalık.

Merak ettiğim şey şu: Sizi geri çeken şey ne biliyor musunuz?

Düşe kalka faillerle deneyim ediniyoruz hocam rezil olma vs korkusunu bir kenara bırakmak lazım birkaç kişiyle tanışsan arkadaşlık kursan gerisi gelir.

Ya dediğim gibi dershaneye gideyim diyorum kız ortamı olur alışırım ama hiçbir şey bilmiyorum utanırım diyorum soru soracak hoca hiçbir şey bilmiyorum saf gibi kalacağım bu da eziklik gibi geliyor bana.

Değil hocam değil, isteyin deneyin ve görün. Bu deneyimlemeden anlayabileceğiniz bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı