Gelin teori uyduralım

Vay be!

Çok mantıklıydı. Alışık değilim bunlara. Fazla mantıklı. Belki hiç haberimiz yokken bizi aşırı fazla çok çok çok çok fazla büyük bir karadelik içine aldıysa ve haberimiz yoksa? Belki tüm uzay aslında siyah değil. Şu anda karadeliğin içindeyiz.

Sayenizde aydınlandım. Teşekkürler
Hocam ciddi misiniz?

Niye olmasın? Bu olabilecek bir şey. Farklı bir evren olmasa bile, evrenimiz içinde kestirmeler olabilir.
Hep düşünmüşümdür ve hep nedense beni etkilemiştir. Düşünsenize kara deliğe giriyorsunuz sonra bir bakıyorsunuz şöyle bir yere gitmişsiniz:

evren.jpg

İnanmadığım saçma teorilerden biri (ben oluşturdum şimdi.): Dünya'da kara delik var hatta Bermuda üçgeninde. Bu kara delik Dünya'yı yutacak kadar güçlü değil sadece oradan uçak geçiyorsa falan o yükseklikten uçağı alabilir. Gemiyi zaten alır. Havanın öyle kötü olmasının sebebi ise o kara delik Dünya'nın o kısmındaki dengeyi bozmuş ve fırtınalar yaratmıştır. (Belgesel gibi oldu böyle bir teoriye inanan var mı?)

İnanmadığım saçma teorilerden biri (ben oluşturdum şimdi.): Dünya'da kara delik var hatta Bermuda üçgeninde. Bu kara delik Dünya'yı yutacak kadar güçlü değil sadece oradan uçak geçiyorsa falan o yükseklikten uçağı alabilir. Gemiyi zaten alır. Havanın öyle kötü olmasının sebebi ise o kara delik Dünya'nın o kısmındaki dengeyi bozmuş ve fırtınalar yaratmıştır. (Belgesel gibi oldu böyle bir teoriye inanan var mı?)
Hocam öyle olsaydı denizdeki suyu çekmez miydi o delik?

Saçma değil çok saçma. :D

Orda nasıl karadelik oluşacağını geçtim.
Karadeliğin suyu kendi içine çekmesi lazım.

Kendi içine çekse büyüyüp, dünyadaki suyun azalması gerekmiyor muydu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı