İzledin veya izlemedin, teorinin anlamını bile bilmiyorsun.Arkadaşım herhalde hocamızsın da camı izledim diyorsun izlemedim benden daha iyi mi bileceksin?
Evet gerçek bunu herkes biliyor.

İzledin veya izlemedin, teorinin anlamını bile bilmiyorsun.Arkadaşım herhalde hocamızsın da camı izledim diyorsun izlemedim benden daha iyi mi bileceksin?
Evet gerçek bunu herkes biliyor.
Hani karadelikler gezegenleri içine çekiyor ya, bizim karadeliğin içinde olmadığımız ne malum. Ya da diğer gezegenlerin?
Ya Eazy-E öldürüldüyse?Uzay hakkında saçma teoriler arıyorum sizde bir teori atın. Benim teorim çok saçma bir teori ve böyle olduğunu düşünmüyorum ama benim teorime göre paralel evren gerçek ve herkesin dünyası farklı şu an aslında siz bana yazarken robotsunuz benim gördüğüm tanıdığım insanlar robot yani tamamen paralel evrendeki halleri ve bu dünyada tek ben yaşıyorum insan olarak ama tanıdığım insanların dünyasında aynı şeyler veya farklı şeyler geçerken ben orada robot olarak insan olmayarak yaşıyorum. Paraler evren teorisinin gelişmiş versiyonu. (not: Bu teoriye inanmıyorum sıktım.)
Adanalılar uzaya giderse v8Uzayda çok çiğ köfte yersek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.