Gelin teori uyduralım

Hani karadelikler gezegenleri içine çekiyor ya, bizim karadeliğin içinde olmadığımız ne malum. Ya da diğer gezegenlerin?

Vay be!

Çok mantıklıydı. Alışık değilim bunlara. Fazla mantıklı. Belki hiç haberimiz yokken bizi aşırı fazla çok çok çok çok fazla büyük bir karadelik içine aldıysa ve haberimiz yoksa? Belki tüm uzay aslında siyah değil. Şu anda karadeliğin içindeyiz.

Sayenizde aydınlandım. Teşekkürler

Uzay hakkında saçma teoriler arıyorum sizde bir teori atın. Benim teorim çok saçma bir teori ve böyle olduğunu düşünmüyorum ama benim teorime göre paralel evren gerçek ve herkesin dünyası farklı şu an aslında siz bana yazarken robotsunuz benim gördüğüm tanıdığım insanlar robot yani tamamen paralel evrendeki halleri ve bu dünyada tek ben yaşıyorum insan olarak ama tanıdığım insanların dünyasında aynı şeyler veya farklı şeyler geçerken ben orada robot olarak insan olmayarak yaşıyorum. Paraler evren teorisinin gelişmiş versiyonu. (not: Bu teoriye inanmıyorum sıktım.)
Ya Eazy-E öldürüldüyse?

Aslında uzayda sürekli başka canlılar bizler gibi diğer canlıları ararken ölüyorlar. Ve bize bağzı yollarla uzaya gitmeyin demeye çalışıyorlar.

Uzayda çok çiğ köfte yersek

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı