Genç Ekibimizin %100 Türk Yapımı Simülasyon Oyunu : "Bakkal Simulator" !

2020 grafiklerine göre fena değil ama hem yaşınız hemde bütçenizi ortaya koyacak olursak gerçekten harika bir iş başarmışsınız. Aslında oyununuzu daha iyi grafiklerle UE4 görmek isterim. Umarım oyununuz başarılı olur konunuzu takibe aldım.
Çok teşekkürler. Şu anlık basit bir ekip olduğumuz için ve mobile tasarladığımız için grafikleri low poly de tutuyoruz.

Kardeşim bende yazılım ile uğraşıyorum discord ismini söylersen iletişime geçebilirim isterseniz.
EmrePiristine#0315 ekleyebilirsiniz
Oyunumuzun Trailerı yayınlandı !
Buradan izleyebilirsiniz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
EmrePiristine#0315 ekleyebilirsiniz
Oyunumuzun Trailerı yayınlandı !
Buradan izleyebilirsiniz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Harika olmuş ellerinize sağlık.

Harika olmuş ellerinize sağlık.
Çok teşekkürler
Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Kesinlikle global düşünün ve İngilizce desteği de olsun oyunun. İngilizce desteğini eklemeden oyunu yayımlamayın derim.
Oyunun ilk sürümünde Türkçe ve İngilizce olacak. Devamında birçok dil desteği de eklemeyi düşünüyoruz.
Yalnız oyunun haritasını baştan aşağı yeniledik neredeyse. Yenilenmiş haritayı Instagramda @echogamescompany de paylaştık.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyunu biraz geciktirdik fakat çok büyük değişiklikler yaptık, geliştirdik ve birçok özellik daha ekledik. Haftaya doğru oyunu ön kayıta sunacağız. Oyunla ilgili sorusu - önerisi olanlar lütfen belirtmekten kaçınmasın. Aşağıya da yeni bir görsel bırakıyorum :)

Son düzenleme:
Başarılar dilerim. Umarım güzel sonuçlar elde edersiniz. :)
Çok teşekkürler, umarım :)
Oyuna bir bağış/reklam izleme butonu falan koyarsanız elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. :)
oyunda reklam izleyerek oyun içi para kazanma gibi bir muhabbet bulunuyor, belli bir süre içerisinde örneğin 2 saatte bir kez video izleyerek belirli miktarlar kazanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı