Daha fazla
Kendim de Z kuşağından bir birey olarak soruyorum. Şu anki nesil neden kendini hiçbir konuda geliştirmeye çalışmıyor? Eğitim sisteminin rezaletliğinden şikayet ediliyor ama hiçbir çaba yok. Evet, iğrenç dönemlerden geçiyoruz fakat şu anda elimizdeki mal bu. Bakıyorum etrafa, herkes sadece oyun oynuyor. Anlıyorum, gerçek hayattan soyutlanmayı istemek özellikle şu dönemlerde gayet normal lakin bu böyle bitki gibi yaşayarak geçmez diye düşünüyorum. Ülkedeki gençlerin büyük oranının hiçbir uğraşı, hobisi yok. Bu nesil ileride büyüyünce bizi ne bekliyor? Şu anda "üniversite okumadan da büyük adam olurum, bak Bill Gates'e." diyen bir bireyden ne beklenir veya beklenmelidir? Bu bahsettiğiniz insanlar Harvard gibi okulları bıraktı.
Şahsen gençlerin sanal alem dışında kendini oyalayacak hiçbir şey olmaması ve bundan zerre şikâyet etmemeleri beni endişelendiriyor. Maddi olarak bakmayın bu boyuta sadece. İsteyen adam her şeyi yapar. İnsanlarda istek de yok.
Şahsen gençlerin sanal alem dışında kendini oyalayacak hiçbir şey olmaması ve bundan zerre şikâyet etmemeleri beni endişelendiriyor. Maddi olarak bakmayın bu boyuta sadece. İsteyen adam her şeyi yapar. İnsanlarda istek de yok.
Son düzenleyen: Moderatör: