Genç yaşta psikologluk yapabileceğim platform önerisi

Kaş yapayım derken göz çıkartırsın. Vallahi 4 yıldır tedavi görüyorum ve tam bitmiş değil hastalığım. Ömür boyu bu hastalıkla yaşayacağım. Sen bana nasıl tedavi uygulayacaksin? Bitmeyen bir hastalığımı çözebilir misin?

Bilip bilmeden insanları kandırma. Tok açın halinden anlamaz. Hele uzman değilsen hiç anlamazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır. Teşekkürler öneriniz ve uyarınız için.

Heyecanını anlıyorum, ilersi için bu güzel bir şey fakat arkadaşlarının dertlerine çözüm bulman bu işi yapabileceğin anlamına gelmiyor. Öncelikle bazı üniversitelerin psikoloji programlarının ders programlarına bak ve onları tek tek araştır. İnsanlara terapi uygulamak için üniversite mezunu olman yetmiyor, ekstra olarak klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapman gerekiyor. Onunla birlikte çeşitli eğitimler de alman gerekiyor, örneğin bilişsel davranışçı terapi. Tabii bu son söylediğim daha spesifik hastalıkların tedavisi için kullanılan bir terapi şekli. Sormak istediklerini seve seve cevaplayabilirim. Sağlıkla kalın.

Kaş yapayım derken göz çıkartırsın. Vallahi 4 yıldır tedavi görüyorum ve tam bitmiş değil hastalığım. Ömür boyu bu hastalıkla yaşayacağım. Sen bana nasıl tedavi uygulayacaksin? Bitmeyen bir hastalığımı çözebilir misin?

Bilip bilmeden insanları kandırma. Tok açın halinden anlamaz. Hele uzman değilsen hiç anlamazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam herkesin psikiyatrik bir durumu yok ki. Gerçekten konuşma, dertleşme ile rahatlayan insanlar da muhakkak oluyor.

Ancak üstteki arkadaşlara katılıyorum, sakın buna psikologluk deme. Kanunen suç ve ciddi yaptırımları var. Dert dinleme hizmeti diyebilirsin.

1621587471720.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı