Fischerk
Kilopat
Ekonomiden Timur fotosuna veya Abdülhamid fotosuna nasıl geldi iş peki?Mecburen ekonomiye bağlanıyor konu oradan da buraya geliyor.
Ekonomiden Timur fotosuna veya Abdülhamid fotosuna nasıl geldi iş peki?Mecburen ekonomiye bağlanıyor konu oradan da buraya geliyor.
Orada sınır aşıldı, arkadaşları önceki sayfalarda uyarmıştım.Ekonomiden Timur fotosuna veya Abdülhamid fotosuna nasıl geldi iş peki?
Bu tartışmalar mecliste olsa belki ekonomi düzelir de, milletvekili bile LGBT savunmak için çabalarsa düzelmez.Bu kadar tartışmayı mecliste yoktur.
Yok zaten. Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözü vardı bunla ilgili.Bu kadar tartışmayı mecliste yoktur.
Hani küçük çocuklar kavga ederler, birbirini döverler. Sonrasında da güle oynaya, el ele tutuşa gidip yemeklerini, mamalarını yerler. Buradan anlaşılan şu ki bebek kavgası gibi gözüküyor. Benim şahsi fikrim.Yok zaten. Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözü vardı bunla ilgili.
Meclis kürsüsüne çıkıp birbirine atıp tutan, hakaret eden vekillerin, daha sonra meclis lokantasında karşılıklı güle oynaya yemek yediğini görseydiniz; tanıdıklarınızla siyasi tartışmalara girmezdiniz.
Tartışma böyledir, konudan konu açılır hele ki böyle bir başlıkta konunun buraya gelmesine pek şaşmamak gerek.Hani küçük çocuklar kavga ederler, birbirini döverler. Sonrasında da güle oynaya, el ele tutuşa gidip yemeklerini, mamalarını yerler. Buradan anlaşılan şu ki bebek kavgası gibi gözüküyor. Benim şahsi fikrim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.