General Mobile E-Tab 4 Root Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunu cozdum ama simdi de CWM yükleyip sistemin yedeğini almak istiyorum. E-tab 4'e uygun CWM bulabilir misiniz? Bir de başka bir CWM E-tab 4'e uygun olabilir mi?

Sorunu nazil cozdun? Ayni engellemeleri ben de yasiyorum, hiçbir şey yapamiyorum tablette. Yardimci olur musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi, ben kendim denedim olmadı. USB hata ayıklama modunu açtım, bağlanma şekli gösterdi ama bir türlü bağlanmadı. Connecting bölümünde kaldı.

Kernel bütünlüğü bozuldu yazıyor, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar, şimdi ben tabletimi sıfırlardım ama Google Play Store'den bir uygulama indirdiğim zaman bana MDM tarafından durduldu diyor ve etkinleşmiyor. Ne yapabilirim?

Format attıktan sonra tablete yeni güncellemeler geldiği için böyle oluyordur.

Ben tableti sifirliyorum ancak sifirlanmiyor. Wipe data factory reset seçeneğini power tuşuyla onaylıyorum, ekrana karni açık bir Android simgesi geliyor, altta siliniyor yazıyor ancak bir sure geçtikten sonra tablet yeniden başlıyor. Şarjı az diye düşündüm, şarjı %100 iken denedim yine olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Google Play'dan factory reset indirin ve sıfırlayın, işe yarayacaktır.

QXmG0A.png

Bu hatayı alıyorum. Hata ayıklamayı da işaretledim.

Recep abi, ben şimdi tableti rootlamadım ama PC'ye bağlayabiliyorum, bir sorunum yok. Facebook'a falan da dnset ve supervpn ile giriyorum. Eğer rootlarsam DNS'yi el ile programsız değiştirebilecek miyim? Bir de yüklediğim oyunları Google Play'den etkinleştirmem gerekiyor, rootladıktan sonra etkinleştirmeye gerek kalmayacak mı?

Merhaba arkadaşlar, root'umu başarı ile tamamladım. Google Play'den factory reset indirdim, format attım, ondan sonra anlatılanlar gibi yaptım.

Benim bir sorum olacak. Root attım ama MDM kaldırıldı mı? Mobagenie'den manual olarak mı kaldıracağım?

Kendi sorunumu da çözdüm arkadaşlar. Mobagenie'den MDM'yi sildim, o kadar. Sonra tableti kapatıp açtım.

Arkadaşlar, Etab 4'e uygun CWM yok mu? Başka CWM kursam olur mu?

Merhaba arkadaşlar MEB in verdiği e tab 4 iki gün önce bi baktım sistem güncellemesi yapıyor dedi bittiğinde ise uygulamalar silindi tekrar yükledim güncellenmeden önceki gibi mdm tarafından durduruldu dedi google play e girip etkinleştirme bastım ama MEB öyle bir kilit koymuş ki bastığım anda tekrar mdm tarafından durduruldu diyor hiçbir siteye girmiyor yapabilen biri varsa ya da bir çözümünü bulan varsa ardım edebilir mi? :(:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı