General Mobile GM 5 Plus Alınır mı?

8 aydır 4G kullanan arkadaşım neden telefondan memnun ? Ben telefonu 3 haftadır kullanıyorum, nasıl bu kadar memnunum? Size kalsa şuanda garantilerde sürünüyor olmam lazımdı ?

GM 5 Plus alınır, gönlün rahat olsun.

Telefonu kullanmadan, GM'in yeni servis politikasını denemeden yorum yapan arkadaşlar, yapmayın. Önce deneyin, sonra yorum yapın lütfen.
 
8 aydır 4G kullanan arkadaşım neden telefondan memnun ? Ben telefonu 3 haftadır kullanıyorum, nasıl bu kadar memnunum? Size kalsa şuanda garantilerde sürünüyor olmam lazımdı ?

GM 5 Plus alınır, gönlün rahat olsun.

Telefonu kullanmadan, GM'in yeni servis politikasını denemeden yorum yapan arkadaşlar, yapmayın. Önce deneyin, sonra yorum yapın lütfen.
Alınır diyorsun ama ciddi ciddi çoğu kişide sorunlar çıkmış bende de o sorunlardan biri çıkarsa teknik servisle uğraşmak istemiyorum.
 
Iphone 5C, LG G4, GM Discovery, Samsung E250, Nokia 3310, 5110 kullandım daha önce, şu an Zenfone 2 kullanıyorum. Arasından en memnun olduğum telefonlar G4 ve ZF2 (tuşluları saymazsak).

Şu ana kadar popüler oyunlardan kasanı görmedim, çatır çutur oynuyorum. GM Discovery'de günde 2-3 kere kilitlenmesini normal olarak karşılarken, G4 ve ZF2 çok az kilitleniyordu.

GM Discovery kasıyor, Iphone 5C'nin bataryası kötü (şarj sorunu adamı kanser ediyor), G4 oyun oynarsanız bataryanın anası ağlıyor (çabuk bitiyor) ve çok ısınıyor, Zenfone 2'nin sorunu ise ( arada bir) uygulama yanıt vermiyor ve kapanıyor (ASUS garanti servisine hiç bulaşmayın).

Fakat sonuca gelirsek F/P olarak en sevdiğim telefon, akıllı telefonlardan Zenfone 2.
 
Aslında kullanıcıdan kullanıcaya değişen problemleri bu kadar tartışma konusu haline getirmeniz yanlış bence.Örnek veriyorum ben telefonuma en baba oyunlardan yükledim şarja takıp hala oynuyorum ,bataryası doğal olarak hasar alıyor sonra üretici firmaya suç atıyorum? Bana kalırsa yanlış bir düşünce telefonunuza telefon gibi, o kadar para verdiğiniz aygıt gibi bakarsanız çıkıcak olan sorunlardan üretici firma sorumlu olur ki üretimden kaynaklı sıkıntısı varsa.İyi forumlar
 
Bak ben aldım 1000 liraya. Herşeyi karşılıyor ön kamera 13MP arka 13MP. Ön flaş arka flaş var. Sana karşılaştığım kötü yönlerini sıralayayım.

Oyun oynarken 15-20 dakika sonra bayağı ısınıyor.
Kamera çıkıntısı masaya telefonu koyunca eğri durmasına neden oluyor.


Ve en ama en kötü yanı (bunu çoğu inceleme videosunda görmediğinizi sanıyorum) gold versiyonunu aldıysan cebinde fazla tutma. boyası arkasına sindi. Şuanda yan tarafları gold değil gümüş. Boyası arka kapağın yanlarına bulaştı buda cebimde fazla durmasından dolayı nemden oldu galiba.
 
Telefonu alalı 1 ay oldu yukarıdaki Ömer0808 benim. 2. serisini kullanıyorum yani yeni versiyonunu. İnanın hiç bir sıkıntısı yok. 45 Dakika aralıksız Aspalth 8 oynadım normal bir şekilde ısındı. Ayrıca telefonun kendi RAM boşaltma , Ön Bellek temizleme ve telefonda yer açma gibi özellikleri var. Kamerası hakkını veriyor aşırı şekilde beğendim. Ancak menüsü Samsung gibi değil aşağıya doğru kaydırarak gezinim yapılıyor bu özellik hoşuma gitmedi en azından kişiye göre ayarlanabilir olmalıydı bu. 2 gün önce Andorid 7.0 Nougat güncellemesi yaptım. İlk açtığımda ilk girdiğim dosyalarda 5 6 saniyelik kasmalar oldu ancak ondan sonra geçti. Şuan telefon 0 sıkıntı alacaklara kesinlikle tavsiye ederim 1.100 TL'lik Samsung Galaxy J5'den 1000 kat daha iyi bir telefon. Kutu içinden kulaklık, 2 tane kablo , ve bir tane parça çıktı. Bu parça normal Samsung şarj aleti girişini de kullanabilmemizi sağlıyor. Bu arada telefondaki şarj girişindeki dil biraz hassas gibi bunu satıcıda söyledi biraz yavaş takmamız gerekebilir. Sorusu olan sorabilir. Ha bu arada koruyucu cam takarken bir sıkıntı var telefonun köşeleri kavisli olduğu için kenarlarda göze batan bir boşluk kalıyor eğer tam boyut koruyucu cam takılırsa köşelerine hava giriyor ve en fazla 1 hafta sonra çıkıyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı