Genshin Impact Pity Nedir?

Jonhh

Centipat
Daha fazla  
Bir banner üzerinden toplamda kaç kez açılım yaptığımızı görebileceğimiz bir yer var mı?

Ve bunun ismi Pity mi? Tam bilmiyorum.

Hocam Kazuha yarın geliyor Hoşgeldiniz bu arada hala oynuyor musunuz, oynuyorsanız hangi karakterleriniz var.
arada oynuyorum hocam günlük görevleri yapıyorum, the Chasm bakıyorum. Karakter olarak raidenz venti, zhongli, mona, keqing, jean var. Bu arada yine kod dağıtıldı mı? Kaçırdım mı

arada oynuyorum hocam günlük görevleri yapıyorum, the Chasm bakıyorum. Karakter olarak raidenz venti, zhongli, mona, keqing, jean var. Bu arada yine kod dağıtıldı mı? Kaçırdım mı
Karakterleriniz güzelmiş hocam Bu arada size önermiştim ama tekrar öneriyeyim https://www.youtube.com/c/BoraSlitYeşilırmak bu kanaldan bilgi alabilirsiniz canlı yayınlar hakkında vesaire. Kodlar vardı ama süresi çoktan geçti.

Dante'de iyi fakat pek önermiyorum oyun bilgisi, video sıklığı ve kalitesinden dolayı Bora çok daha iyi.
tamamdır hocam. Dante ye en son bişi demiştim zaten laf soktu Ondan bi ayarım aslında.

Dante'de iyi fakat pek önermiyorum oyun bilgisi, video sıklığı ve kalitesinden dolayı Bora çok daha iyi.
Kazuha çıkarttım hocam Söylemek istedim. Nasıl oldu bilmiyorum en son umutsuz şekilde Itto ya basıyordum. Pity artmış demek ki Sizin durumlar nasıl?

Son düzenleme:
Bende çıkarttım hocam Bu arada Kazuhaya bol bol elemental mastery kasıyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim şuan takımın zhongli, Raiden, Barbara, Kazuha. Nasıl sizce? Bu arada elemental mastery nasıl kasıyoruz yani.

Benim şuan takımın zhongli, Raiden, Barbara, Kazuha. Nasıl sizce? Bu arada elemental mastery nasıl kasıyoruz yani.
Video atmışsınız görmemişim pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…