Zhongli yerine Kazuha çok güzel olur, Keqing DPS için mükemmel bir DPS değil ama sizin hesabınızdaki tek DPS Keqing.Zhongli yerine kazuha koyulabilir mi? Birde Keqing DPS için mi demiştiniz? Öyleyse başka öneriniz var mı keqing dışında yoksa keqing iyi mi.
ondan daha iyi olacak 4 yıldızlı bir DPS yok mudur ki hocamZhongli yerine Kazuha çok güzel olur, Keqing DPS için mükemmel bir DPS değil ama sizin hesabınızdaki tek DPS Keqing.
Yerini tutacak yok valla hocam.ondan daha iyi olacak 4 yıldızlı bir DPS yok mudur ki hocam
peki hocam acaba bu banner üzerine mi atmalıyım wish yoksa biriktirmeli miyim? Hangisi daha mantıklı olur?Yerini tutacak yok valla hocam.
DPS eksikliğiniz var, Kazuha DPS değil. Klee DPS ama o da geride kalan bir DPS. Bu bannerdan sonra Yoimiya gelecek ona belki basabilirsiniz.peki hocam acaba bu banner üzerine mi atmalıyım wish yoksa biriktirmeli miyim? Hangisi daha mantıklı olur?
Yoimiya DPS oluyorsa seve seve başarım. Çok istediğim 5 yıldız karakterlerden. Ona basarım o zaman. Şuan takımı Keqing, Kazuha, Jean, Raiden yaptım. Yoimiya çıkartırsam Keqing yerine onu koyuyorum değil mi?DPS eksikliğiniz var, Kazuha DPS değil. Klee DPS ama o da geride kalan bir DPS. Bu bannerdan sonra Yoimiya gelecek ona belki basabilirsiniz.
Birde şuan ki takım gideri var değil mi? Sorun çıkarmaz yani. Ek olaram Jean C2Yoimiya DPS oluyorsa seve seve başarım. Çok istediğim 5 yıldız karakterlerden. Ona basarım o zaman. Şuan takımı Keqing, Kazuha, Jean, Raiden yaptım. Yoimiya çıkartırsam Keqing yerine onu koyuyorum değil mi?
Yoimiya DPS zaten basmanızı öneriyorum. Ve evet Keqing yerine koyacaksınız. Takımın gideri var hatta meta destesi Keqing için.Yoimiya DPS oluyorsa seve seve başarım. Çok istediğim 5 yıldız karakterlerden. Ona basarım o zaman. Şuan takımı Keqing, Kazuha, Jean, Raiden yaptım. Yoimiya çıkartırsam Keqing yerine onu koyuyorum değil mi?
Birde şuan ki takım gideri var değil mi? Sorun çıkarmaz yani. Ek olaram Jean C2
Ayrıca yeni kod: XTNDKTEBWA59Yoimiya DPS oluyorsa seve seve başarım. Çok istediğim 5 yıldız karakterlerden. Ona basarım o zaman. Şuan takımı Keqing, Kazuha, Jean, Raiden yaptım. Yoimiya çıkartırsam Keqing yerine onu koyuyorum değil mi?
Birde şuan ki takım gideri var değil mi? Sorun çıkarmaz yani. Ek olaram Jean C2
3. takım bana uyuyor ama bennett yerine jean var. sıkıntı olur muYoimiya DPS zaten basmanızı öneriyorum. Ve evet Keqing yerine koyacaksınız. Takımın gideri var hatta meta destesi Keqing için.Eki Görüntüle 1452465
Ayrıca yeni kod: XTNDKTEBWA59
kod için teşekkürler hocamYoimiya DPS zaten basmanızı öneriyorum. Ve evet Keqing yerine koyacaksınız. Takımın gideri var hatta meta destesi Keqing için.Eki Görüntüle 1452465
Birde Jean yerine Bennett koysam olmaz mı? C0 ama hiç mi iş yapmaz? En ufak olsa bile mi?Yoimiya DPS zaten basmanızı öneriyorum. Ve evet Keqing yerine koyacaksınız. Takımın gideri var hatta meta destesi Keqing için.Eki Görüntüle 1452465
hocam birde şuan ki takım karşısına electro rakip electro geldiğinde zor kesiyorum. Bu benim karakter buildlerim ile ilgili mi yoksa yapacak bir şey yok mu? Onun için belki bennett bir katkı sağlayabilir. Bilemedim.Yoimiya DPS zaten basmanızı öneriyorum. Ve evet Keqing yerine koyacaksınız. Takımın gideri var hatta meta destesi Keqing için.Eki Görüntüle 1452465
Ayrıca Kujou Sara, Raiden, Bennett, Kazuha güzel olmaz mıYoimiya DPS zaten basmanızı öneriyorum. Ve evet Keqing yerine koyacaksınız. Takımın gideri var hatta meta destesi Keqing için.Eki Görüntüle 1452465
Çok fazla soruuu, neyse cevaplıyayım.3. takım bana uyuyor ama bennett yerine jean var. sıkıntı olur mu
kod için teşekkürler hocam
Birde Jean yerine Bennett koysam olmaz mı? C0 ama hiç mi iş yapmaz? En ufak olsa bile mi?
hocam birde şuan ki takım karşısına electro rakip electro geldiğinde zor kesiyorum. Bu benim karakter buildlerim ile ilgili mi yoksa yapacak bir şey yok mu? Onun için belki bennett bir katkı sağlayabilir. Bilemedim.
Ayrıca Kujou Sara, Raiden, Bennett, Kazuha güzel olmaz mı
Raiden, Yanfei, Kazuha, Jean yapayım.Çok fazla soruuu, neyse cevaplıyayım.
1. Sorun olmaz.
2. Hocam Bennett oyundaki en iyi 4 yıldızlı support karakter ama c1 olması gerekiyor c0 olursa sadece heallıyor. Onun yerine c1 Bennette kadar en iyi seçiminiz Jean.
3.Bunu pek düşünmemiştim, takımınızdaki herkes Electro olduğundan Electrolara vuramıyorsunuz. Peki Electroya hangi element vurur? Electro dışında her element vurur fakat Electro kalkanları en iyi Cryo ve Pyro kırabilir ve sizin takımınızda bunların olmaması çok kötü. DPS eksikliğiniz olmasa örneğin Ganyunuz olsa bu sorun çözülür ama şu anlık ne yapabilirsiniz pek bilmiyorum.
Kujou sara, Raiden, Bennett ve Kazuha takımı oyundaki en güzel takımlardan birisi fakat bu takımda Kujou saranın Raideni güçlendirmesi için c6 olması gerekiyor, sizde de %90 ihtimalle c6 olmadığından işe yaramaz bu takımda sara.
Son bir de takım önerisi daha sunayım. 4 yıldızlı pyro karakter Yanfei var, güzel kasıldığında baya iyi hasarlara ulaşabiliyor. Yanfei Raiden Kazuha Jean yapabilirsiniz, böylece electroları da kesebilirsiniz.
Ya da yeni gelen Heizou var 4 yıldızlı, bu bannerda var. Bu karakter fazla güçlü çıktı, insanlar bufflar ile 500K atıyorlar. Takımınızı ise, Heizou Raiden Xingqui ve Jean yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.