Gerçek aşka inanıyor musunuz?

Para varsa aşk vardır. Para yoksa aşk yoktur.
Para varsa ilişki vardır, para yoksa ilişki yoktur; aşk değil.

1645725238376.png

Aşkı sadece insanlar arasında kısıtlamamak gerekir, bu doğa aşkı, Allah aşkı, bilgisayar aşkı gibi şeylerde olabilir bunun için gerçek aşk vardır...

Ben aşka inanmıyorum direkt. Her şey menfaat üzerine yürüyor.
Hocam bugün bu konu üzerine kafa yordum ve şansıma tam sorguladığım cümleyi söylediniz. Aşka inanmıyorum derken neyi kastediyorsunuz? Aşkın var olmadığını mı yoksa aşktan herhangi bir beklentinizin olmadığını mı?

Hocam bugün bu konu üzerine kafa yordum ve şansıma tam sorguladığım cümleyi söylediniz. Aşka inanmıyorum derken neyi kastediyorsunuz? Aşkın var olmadığını mı yoksa aşktan herhangi bir beklentinizin olmadığını mı?
Aşktan herhangi bir beklentim yok ya da ben doğru kızı bulamadığım için mi orasını bilmiyorum. Bu sene 28 yaşına basacağım, hayatım boyunca birçok kızla beraber oldum. Sadece bir tanesi adam gibi adamdı, onu da trafik kazasında kaybettim.

Eski kız dostlarımdan birisinin bir istediğini yapmadım diye silmişti beni mesela :D Açıkçası kızlara da güvenmiyorum ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir, erkeklerin IQ seviyesi kızlarınkinden daha yüksek. Açıkçası kendimden düşük IQ sahipli birisine şu saatten sonra ne inanmak ne de güvenmek istiyorum.

Bu sorunun cevabı bence gerçek aşk dediğimiz şeyin ne olduğuna göre değişir, aşkın bilimini anlamak önemli diye düşünüyorum şahsen, çıkar ilişkisi hayatın her noktasında vardır zaten, mesela şu an bile vücudumuzun sağlıklı kalması için vücudumuzda sayısız hücre ölüyor yeni hücreler oluşsun diye. Hayatta karşılıksız bir şey yoktur ki bu da kötü bir şey değildir aslında, karşılıklılık hayatın & doğanın kendisidir, o yüzden buna çok takılmamak gerek diye düşünüyorum şahsen, sonuçta bizlerde bir ilişkiye girerken illaki karşı taraftan bir şeyler bekleyeceğiz, sadece bir tarafın bir şeyler alması adil & keyifli olmazdı pek.

Aşktan herhangi bir beklentim yok ya da ben doğru kızı bulamadığım için mi orasını bilmiyorum. Bu sene 28 yaşına basacağım, hayatım boyunca birçok kızla beraber oldum. Sadece bir tanesi adam gibi adamdı, onu da trafik kazasında kaybettim.
Çok geçmiş olsun hocam, üzüldüm gerçekten.

Açıkçası kızlara da güvenmiyorum ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir, erkeklerin IQ seviyesi kızlarınkinden daha yüksek. Açıkçası kendimden düşük IQ sahipli birisine şu saatten sonra ne inanmak ne de güvenmek istiyorum.
Bu konu hakkında daha yeterli araştırmayı yapmadım o yüzden konuşmam yanlış olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı