Gerçeklik algısından çıkıyorum

Öncelikle geçmiş olsun. Burada sıkıntılarını bizimle paylaşman bir çare çözüm aradığının belirtisi ve bu olumlu bir şey. Bu seni rahatlatıyorsa, yani kastım insanların sana verdiği tavsiyeleri okumak bu konu hakkındaki yorumları falan buna devam et.

Fakat bu işin çözümü bu değil. En kısa sürede bu işin ihtisasını almış insanlardan (doktor) profesyonel yardım almalısın.

Bak burası önemli lütfen kulak ver. Sana ilaç verilmiş fakat yan etkilerinden korktuğundan dolayı kullanmamışsın tamam. Fakat görüyorsun ki bu durumunu daha iyi bir hale getirmiyor. Deneyimlemişsin ilaç almadan neyin nereye gittiğini işler yolunda gitmiyor işte ilaç almayınca.

Tıbbi bir eğitimim yok bu yüzden bu yazdıklarımdan çok emin değilim fakat duyduğum bildiğim bazı rahatsızlıkların sadece psikolojik değil, beyin ve sinir sistemindeki bazı hormon ve salgıların dengesinin bozulmasından dolayı da ortaya çıktığı.

Bir travma, psikolojinizi bozacak bir geçmiş hikayeniz olmasa bile beden kimyanızın bozulması durumunda dahi bu tarz hastalıklar ortaya çıkabiliyor.

Lütfen bir doktora görünün ve doktorun vermiş olduğu tedavi yöntemini eksiksiz yapın. Yok uyuşturur şu olur bu olur diye tasalanmak, düşünmek sizin işiniz olmamalı şu an. Bir derdiniz var ve bu konuda en güvenilir şey sağdan soldan duyduklarınızdan ziyade tıp bilimi olmalı. Bu bir süreç bildiğim kadarıyla hemen etkisini göstermiyor bir müddet kullanılması gerekiyor bu ilaçların ve bir anda bırakılmıyor falan bunları en iyi doktor bilir.

Lütfen bir abin olarak senden rica ediyorum doktora görün. Buraya yaz, ki bu çok güzel bir şey okuyalım dertleşelim ama çözüm yeri burası değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı