Gerçeklik algısından çıkıyorum

Göründüm ancak ilaç içmedim, yan etkiler beni daha kötü yapar diye ailem içirmedi.

Psikologlar tarafından verilen ilaçlar genellikle beyni uyuşturan ilaçlardır uyuşturucudan hiçbir farkı yok kullanmaman güzel olmuş bende de 2 - 3 senedir olan bir şey bu durumdan kurtulursam nasıl kurtulabileceğin hakkında tavsiye veririm.

Burada yazanlar bana uyuyor, ancak bunun yanı sıra genelde çok farklı hissediyorum. Gerek ilgi alanlarım olsun, gerek cinsel yönelimim olsun gerekse sosyal ilişkilerim olsun hepsi tuhaf ve bozuk.
Daha önce psikolojik ya da fiziksel travma geçirdiyseniz sebebi olabilir ve genelde travmalar için psikoterapi öneriliyor. Travma geçirmediyseniz yaşadığınız bu değişim depresyon yüzünden yani takıntı haline getirmeyip üstünde durmayın.

Daha önce psikolojik ya da fiziksel travma geçirdiyseniz sebebi olabilir ve genelde travmalar için psikoterapi öneriliyor. Travma geçirmediyseniz yaşadığınız bu değişim depresyon yüzünden yani takıntı haline getirmeyip üstünde durmayın.
Cinsel anlamdaki bozuklukta buna mı bağlı ? Garip cinsel hayallerimden biri cinsel organımı kesip yerine farklı bir organ diktirmek veya çok daha ileri boyutta saçma şeyler düşünmek. Bu arada cinsel anlamda kendime epey bir zarar verdim.
İnşallah deli değilsindir kardeşim.
Kime göre ve neye göre delilik ? Deliliğin farklı boyutları var. Ancak kendisine ankaranın delisi diyen bir dostum var. O tarz insanlarla çok daha iyi anlaşıyorum.

Cinsel anlamdaki bozuklukta buna mı bağlı ? Garip cinsel hayallerimden biri cinsel organımı kesip yerine farklı bir organ diktirmek veya çok daha ileri boyutta saçma şeyler düşünmek. Bu arada cinsel anlamda kendime epey bir zarar verdim.
Evet ilaçtan önce bir terapi deneyin ve bu hayalleri çekinmeden terapiste anlatın. Bu tarz düşünceler sonra takıntı haline dönüşebiliyor can sıkıyor.

Evet ilaçtan önce bir terapi deneyin ve bu hayalleri çekinmeden terapiste anlatın. Bu tarz düşünceler sonra takıntı haline dönüşebiliyor can sıkıyor.
Hayallerimi anlatma kısmında epey bir zorlanacağım. Çünkü kendimi başka insanların beni nasıl gördüklerine göre değerlendireceğim. Kendimi tanıyamıyorum.

Eğer bu sana gerçekten zarar vermeye başladıysa gerçek anlamda bir doktora görün ona bunların hepsini anlat. Yıllarca tırmalamış, sürekli bir şeyler yapmaya çalışmış biri olarak söylemek istiyorum ki eğer kimseye vefa borcun yoksa kimin ne dediğinin gün sonunda hiçbir önemi olmuyor ve uzun süreli tecrübelerime dayanarak belirteyim ki sportif olarak aktif olmak gerek hormonal anlamda gerek zihinsel anlamda insanı iyileştirir altını imzalarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı