İnceleme Gereksiz abartılan bir oyun: Valorant

@Emr_1945

Bedava bir oyundan bahsediyorsun, sonuçta hayrına yapmıyorlar oyunu illa para kazandıracak desenler ekleyecekler oyuna. Her 2 ayda gelmesi gene iyiymiș öyle bir konușmușsun ki 10 saatte bir ajan getiriyorlar oyuna. Bana sorarsan CS:GO'nun AWP ile 100 metre uzaktan vurmak dıșında pek bir vuruș hissiyatının olduğunu söyleyemem. Ama bu değilki CS çöp bir oyundur, bende CS severim rekabetçi oyunların babası hatta dedesi konumundadır(Daha eskileri vardır elbet)

Popüler olunca mecburen kitle batıyor hocam.

Bence şirketin politikaları yüzünden kitle bu halde. Aynı anda popüler olmuş oyunlarda küçük arkadaşlar ve küfür Riot'un oyunları kadar yoğun değil.

@Emr_1945

Bedava bir oyundan bahsediyorsun, sonuçta hayrına yapmıyorlar oyunu illa para kazandıracak desenler ekleyecekler oyuna. Her 2 ayda gelmesi gene iyiymiș öyle bir konușmușsun ki 10 saatte bir ajan getiriyorlar oyuna.

Oyun para kazanır. Ama bu şirket aşırı paraya aç gibi geliyor. CS:GO'da öyle bir mantık yok. Ama oda 250TL diyeceksin.(dolara vur üzüleceksin. Dolarla para değil o.) Bkz. Alıntı. Oyunu Türkiye'de 10TL yapsaydılar oyunda ne küfür kalırdı. Nede konuşamayan çocuk arkadaşlarımız. Her ajan meta değiştirir. Meta değişirse espor takımları taktiklerini değiştirir. Bu da şuna sebep olur. Zirvedeki takım dipleri görür. Dipdekiler de ters etki. Böylece tuttuğun takım bazen Avrupa şampiyonu olur. Bazende Ulusal elemeden çıkamaz. Bunun sebebi yapımcı

Son düzenleme:
Bebeğim R6S. O kadar güzel ki bana göre en güzel FPS oyunu. Daha ötesi yok. Vuruş hissiyatı, takım ruhu, heroların birbiri ile saat gibi uyumlu çalışması, çok tatlı grafikler.. Belki de son 2 senemi güzelleştiren nadir eserlerden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarım kaldırsa hemen oynayacağım oyun.

İncelemen çöp bu arada. Sadece oyunu gömmüşsün. Elde tutulur bir bilgi yok.

Ne bekliyorsun bu tiriple a seviyesinde bir oyun degil bir Online oyun ve diğer oyunlarda ne varsa burada da o var bir fark yok arada ayrıca mekanik te yok doğru düzgün gerci Doom oynadiktan sonra bu tarz oyunlara girince kusuyorum tabii ayrılan bütçe belli 2 oyunda ama Doom Online oyun olmamasına ragmen Online'si şuandaki tüm Online oyunum diyen oyunlara hin basar yok 2 silah tasiyım yok canım azaldı can basayım ya da siperin arkasina saklanayım yok cephane bitti silahi atayım yok kaçayım yok oyunda canı kafa patlatarak alıyorsun mermiyi testere ile düsman keserek veya yerde buldugun şeylerden oyunda birçok sikil var iblis çagırma gibi farklı farklı uçan iblisten üzerine koşan önü saglam arkasi zayıf olan iblksler gibi silah çesitliligide iyi seni gerçekcilik adı atlında kısıtlamıyor yani cöp bilgisayarin var ve oyunu oynamadan konuşman hatadır.

Önceden girerdim insanlarla olan muhabbet için sonra kendime saygım arttı ve insanları umursamamaya başladım sonra tekrardan CS:GO oynamaya başladım türklerle oynamam gerekirse topluluk AWP redline diye akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…