Gereksiz yere tehdit edildim

Hocalarım hepinize ilgilendiğiniz ve yardım etmeye çalıştığınız için çok çok teşekkür ederim. Sizler gibi insanları gördükçe seviniyorum. Alıntıya koyamadığım mesajlar da var onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz çok değerlisiniz. Yarın neler yaşanır bilemiyorum ancak hepinizin önerilerini değerlendirip mantıklı davranmaya çalışacağım. Tekrardan teşekkürler dostlar. İyi forumlar, iyi geceler.
Yarın yaz buraya merak ettim

Hocalarım hepinize ilgilendiğiniz ve yardım etmeye çalıştığınız için çok çok teşekkür ederim. Sizler gibi insanları gördükçe seviniyorum. Alıntıya koyamadığım mesajlar da var onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz çok değerlisiniz. Yarın neler yaşanır bilemiyorum ancak hepinizin önerilerini değerlendirip mantıklı davranmaya çalışacağım. Tekrardan teşekkürler dostlar. İyi forumlar, iyi geceler.
bizi haberdar edin :D

Tamam hocam. Dikkat edin kendinize.

Yarın yaz buraya merak ettim

Hocalarım selam. Bugün gittiğim yoldan değil de başka yoldan gittim, eve gidene kadar da karşılaşmadık. Kıza da sevgilisine de engel bastım. Herhalde salar diye düşünüyorum ama olur da peşimi bırakmazsa o zaman karşısına çıkacağım. Bu zırvalarla uğraşacak zamanım yok daha lisenin ilk haftasından bu işlere bulaşmak istemiyorum. Ama dediğim gibi eğer bırakmazsa yüzleşmeye karar verdim. Akışına bıraktım anlayacağınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı