Oyunda tehdit edildim

İlk kez karşılaştım ben. Grup da kız vardı acaba ona mı hava attı. Yoksa bir oyun için uğraşır mı =) da ne bileyim boş işler kafamı kurcalıyor nedense.

Bizim ülkede küfrün bedeli ağır olur her şeyini bulacağım bekle sen. Hatta sen nerede yaşadığını söyle beni uğraştırma flan dedi bende bastım kalayı =) da boş yapıyor mu dur.

Dava açacağını düşünmüyorum maksimum dava açar ama elin adamıda canı istedi diye dava açmaz herhalde uğraşacağını sanmıyorum içiniz rahat olabilir. Klasik klavye delikanlıları.

İlk kez karşılaştım ben. Grup da kız vardı acaba ona mı hava attı. Yoksa Bi oyun için uğraşır mı =) da ne bilim boş işler kafamı kurcalıyor nedense

Bizim ülkede küfürün bedeli ağır olur herşeyi ni bulcam bekle sen. Hatta sen nerde yaşadığını söyle beni uğraştırma flan dedi bende bastım kalayı =) da boş yapıyor mu dur
Hangi oyun hocam.

Hack olayının gerçekten bu kadar kolay olduğunu düşünen var mı?

Dava açacağını düşünmüyorum maksimum dava açar ama elin adamıda canı istedi diye dava açmaz herhalde uğraşacağını sanmıyorum içiniz rahat olabilir. Klasik klavye delikanlıları.
Dava da sıkıntı yok kral. Hacker olan biri böyle tehditler savurma diye düşünüyorum =)

Hiçbir şey olmaz, çocuğun teki sallamış sana o kadar.
Sesi orta yaşlardaydı

Dava da sıkıntı yok kral. Hacker olan biri böyle tehditler savurma diye düşünüyorum =)

Sesi orta yaşlardaydı.

Kanka hackerlikle alakası yok davanın küfür ettin diye dava açabilir sadece o da kayıt falan var ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı