Getiryemek Rezaleti

Vallaha sizin bölgenizde bir sorun vardır. Ben 7/24 getir kullanıyorum şuana kadar hiçbir sorunlar karşılaşmadım. Tabi getir müşteri hizmetleri rezalet ama şuana kadar hiç ihtiyacım olmadı müşteri hizmetlerine. 1 kere adresim kendi kendine değişmişti sadece o zaman yardımcı olmuşlardı ama bağlanmak yarım saat sürmüştü.
Bir de ben hep indirim varken söylüyorum. Şuana kadar hiçbir ayrımla karşılaşmadım hep olması gerektiği kadar ürün geldi.

Aynı şekilde Burger King'de 20 lira kuponuyla ben de sipariş verdim. 70 dakika sonra siparişim geldi. Ertesi gün ise siparişin iadesini yaptılar, üstüne bir de 20 liralık kupon tanımladılar (Alt limit yok). Burger bedavaya geldi, hem de 20 liralık kupon verdiler. Bence siz de bir desteğe falan yazın, belki iadenizi yaparlar. Ben, desteğe yazmadığım hâlde iadeyi yaptılar. Size de yaparlar diye düşünüyorum.
1621350373579.png

Tıkla gelsin'den bugün hamburger söyledim, sipariş alındı yazıyordu, fakat kurye siparişi getirmişti :D.

Yemek Sepeti varken bu uygulama mı kullanılır :D?
Bence kullanılır. Açıkçası uzun bir süre Yemek Sepeti sitesini kullandım, baya da bir rozet kazandım ancak ne adam akıllı bir indirim ne de güzel fırsat verdiler. Çok az olmakla beraber arada fırsatlar oldu elbette ama GetirYemek çok daha fazla kampanya yapan bir uygulama. Açıkçası ben çok beğendim ve Yemek Sepetine göre cebimden daha az çıkıyor? Joker kampanyaları hariç açıkçası Yemek Sepeti pahalı. Hatta aynı restoran hem Yemek Sepeti hem GetirYemek uygulamasında vardı ve aynı menü (10 lahmacun + 1lt. kola) GetirYemek uygulamasında 10 lira daha ucuzdu? Hem de kampanya veya indirim olmadan!

Özellikle fast-food üzerine bir sipariş verecekseniz (McDonalds, Burger vs. gibi) doğrudan çağrı merkezinden vermek çok daha hızlı oluyor. Çok tercih etmesem de zaman zaman dışarında yemek zorunda kalıyorum, çağrı merkezini arayarak oradan veriyorum siparişi. Yarım saatten kısa sürede geliyor.

öncelikle butik hamburger dükkanı olan bir esnaf olarak görüşlerimi ve deneyimlerimi paylaşayım.
Kötülemek için soylemıyorum ama burger kıng gıbı zıncır olan Fast food tarzı yerlerden uygun diye sıparıs ettıgınız urunlerı soguk yersınız :)
Aksam yogun saatlerde ınsanların yemek yeme saatlerınde mumkun oldugunca sıparıs vermekten kacının :)
ısletmeler olarak her haneye bır kurye tahsıs edemeyız :) bır kuryenın ıs yerıne maliyetı 8000 TL'yı buluyor.
Yogun saatlerde sıparısler cok oldugu için gelme suresı uzar.
Yemek sepetı veya benzerı uygulamalarda bolgeye gore servıs suresı ayarlanamamaktadır. Standart olarak minimum 30 dk diye gecer her mahalleye ayrı servıs suresı belırtılemedıgı için uzakta olan da sanıyorkı servıs 30 dakıka :)

Arkadaşlar evet haklısınız restorant sıkıntılı olsun peki. Müşteri hizmetleride mi benim suçum ? Bir insan hic mi bağlanamaz ? Ben siparisi yanlisikla versem siparişi iptal edemeyeceğim ya. Hadi geçtim bir şey bile soramiyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı