Gezi Parkı olayları anılarınız

Dersimi bombalatan Atatürk bunları ne yapardı siz düşünün.
images (62).jpeg
images (59).jpeg
images (63).jpeg

3-5? Tüm DHKPC, MLKP oradaydı be kör gözünüz görsün. 😂😂
Milyonlarca insanın arasındaki azınlıktan bahsederken 3-5 deyiminden haberi olmayıp sayı zanneden de yorum yapıyor işte. :D Hadi hatır kırmayalım, 100 bin kişi diyelim. 100 bin terör sempatizanının ve manipülatörün ayıklanmasıyla uğraşılmasın, on milyonlarca insanın hakları bu yüzden gasp edilsin.

İşin içine manipülatörler giriyor diye normal halk sussun, hiçbir hakkı kalmasın. Sonra demokrasiyiz densin sağda solda.

Milyonlarca insanın arasındaki azınlıktan bahsederken 3-5 deyiminden haberi olmayıp sayı zanneden de yorum yapıyor işte. :D hadi hatır kırmayalım, 100 bin kişi diyelim. 100 bin terör sempatizanının ve manipülatörün ayıklanmasıyla uğraşılmasın, on milyonlarca insanın hakları bu yüzden gasp edilsin.

İşin içine manipülatörler giriyor diye normal halk sussun, hiçbir hakkı kalmasın. Sonra demokrasiyiz densin sağda solda.

Avrupa'daki böyle protestoların örneklerine bakmanı tavsiye ederim. Demokrasi neymiş görürsünüz. O azınlık tüm protestocuları yönetti orada. Milyonlarca insan ekmek alma yalanına inandı hala da inanıyor. Tıpkı yandaşlar gibi muhalifler de koyun bu ülkede sadece haberleri yok. Koskoca apo posterleri asılıyor bir kisi de çıkıp arkadaş mevzu ağaçtan apoya nasıl geldi demiyor.

Avrupa'daki böyle protestoların örneklerine bakmanı tavsiye ederim. Demokrasi neymiş görürsünüz. O azınlık tüm protestocuları yönetti orada. Milyonlarca insan ekmek alma yalanına inandı hala da inanıyor. Tıpkı yandaşlar gibi muhalifler de koyun bu ülkede sadece haberleri yok. Koskoca apo posterleri asılıyor bir kisi de çıkıp arkadaş mevzu ağaçtan apoya nasıl geldi demiyor.
Fransa'da olan "Sarı Yelekliler" grubuna bakalım mı? Medeniyetten bahsettiğin polis arabalarının ters çevrilmesi, sokaktaki arabaların ve iş yerlerinin kundaklanması mı? Medeniyete bak be, ortalığı terör yerine çevirmek medeniyet göstergesi bu arkadaşa göre galiba.
@Doin ne oldu hocam gülücük atmışsın? Örnek verdiğin Floyd olayları tutmayınca gülücük atmak hoşuna gitti galiba. Gerçek olmadığını bile bile yalan şeyler söylüyorsun. George Floyd olaylarında sen de çok iyi biliyorsun ki ilk vatandaşlar yağmalamaya ve kundaklamaya başladı, polis ekipleri yetersiz kaldığı için Amerikan Ulusal Muhafızları şehirlere indi.

Son düzenleme:
@Doin ne oldu hocam gülücük atmışsın? Örnek verdiğin Floyd olayları tutmayınca gülücük atmak hoşuna gitti galiba. Gerçek olmadığını bile bile yalan şeyler söylüyorsun. George Floyd olaylarında sen de çok iyi biliyorsun ki ilk vatandaşlar yağmalamaya ve kundaklamaya başladı, polis ekipleri yetersiz kaldığı için Amerikan Ulusal Muhafızları şehirlere indi.
Konuşuyorsun ama hep ezbere konuşuyorsun. Senin için tekrar ettim ama tek bir kelime anlamamışsın, yazip yazıp sildim vazgeçtim ta ki sen beni etiketleyene kadar, anlamayan birine zorla anlatacak değilim.
Her eylemlerde hep bir manipulator, fırsatı avantaja çeviren insanlar olur. Floyd eylemlerinde de aynisiydi, adamlar televizyon çaldı ellerini kollarını sallayarak be!
Bu ulkede çok fazla terörist var zamanında bitmek bilmezdi her tarafı patlatirlardi kizilay meydanı kan gölüne dönmüştü. Bu insanlari sen kendi halkın ile bir tutuyorsun.

Gezi parkı normal bir protestoydu fakat araya teröristler falan girdi olaylar çıktı, yoksa normal bir protesto idi.
Bunu ilk defa birinin söylediğini gördüm mutlu oldum. İnsanlar ya sol diyor ya sağ, halbuki ikisi de bozuk. Bu ülkede protesto yapılırsa bilin ki araya terörist kaynıyordur.

Bunu ilk defa birinin söylediğini gördüm mutlu oldum. İnsanlar ya sol diyor ya sağ, halbuki ikisi de bozuk. Bu ülkede protesto yapılırsa bilin ki araya terörist kaynıyordur.

Kesinlikle bunlar bilinçli salındı o topluluğun içine. Şu an da her üniversite eylemine LGBT üyeleri giriyor eylemi berbat ediyorlar mesela. Bu kimin işine gelir ? Tabi ki "bakın bunlar kimlerle beraber bunlar terörist" diyecek kişilerin işine gelir. Bu terörist ve diğer kitlelerin eylemcilerin haklı isteklerini gölgelemek ve halka kötü göstermek için "malum" kişiler tarafından sokulduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı