Ghosrtunner alınır mı?

kado1082

Picopat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
270
Demoyu bitirdim, gerçekten muazzam olmuş. Fakat şu an 135 TL bana biraz pahalı geliyor. Sizce değer mi ve oyunun tamamı ne kadar full bitirilmesi? Bilen varsa söylerse sevinirim. Alacaksın fakat 2 günde bitecekse o kadar paraya değmez.
Demoyu bitirdim, gerçekten muazzam olmuş. Fakat şu an 135 TL bana biraz pahalı geliyor. Sizce değer mi ve oyunun tamamı ne kadar Full bitirilmesi? Bilen varsa söylerse sevinirim. Alacaksın fakat 2 günde bitecekse o kadar paraya değmez.

Bir de o fiyata metro exedus ve Control var. Kararsız kaldım.
 
Son düzenleme:
Gördüğüm en saçma oyunlardan birisi. Aksiyon oyunu ama oyunda aksiyon yok. Yaptığınız tek olay duvardan duvara atlayıp ve puzzle çözmek. Fiyatını hakeden bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

Save sistemi de çok saçma bu arada.
 
Gördüğüm en saçma oyunlardan birisi. Aksiyon oyunu ama oyunda aksiyon yok. Yaptığınız tek olay duvardan duvara atlayıp ve puzzle çözmek. Fiyatını hak eden bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

Peki önerebileceğiniz Max 160TL sağlam oyun var mı? Aksiyonlu ve RTX olursa daha iyi olur. Kartı aldım düzgün kullancak oyunum yok.
 
O parayı o oyuna verme, hak etmiyor. Metro: Exodus ve Control, Ghostrunner'dan kat ve kat daha iyi oyunlar. Control mesela şaşırtıcı düzeyde güzel bir oyun, bir bakabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı