Siyah yerde deneyebilir misin?
Denerim ama dediğim gibi kamera doğru sonucu vermez. UFO testi bu konuda en doğrusu.
Siyah yerde deneyebilir misin?
Denerim ama dediğim gibi kamera doğru sonucu vermez. UFO testi bu konuda en doğrusu.
BuyrunKamera olmasa da fark ediyorum. Hızlı bir şekilde sağa sol yap hocam. Belli oluyor öyle.
Kamera olmasa da fark ediyorum. Hızlı bir şekilde sağa sol yap hocam. Belli oluyor öyle.
Basında istenilen sayfa bulunamadı diyor.Buyrun
Eki Görüntüle 1764166
Tamamen yanıt süresi ile alakalı hocam kullanmakta olduğunuz monitör muhtemelen benim VA panelimden daha yavaş çünkü ne yaparsam yapayım sizinki kadar fare imleci çıkmıyor benimkinde.
Basında istenilen sayfa bulunamadı diyor.
Düzelttim.
Buyurun
Eki Görüntüle 1764179
Tamamen yanıt süresi ile alakalı hocam kullanmakta olduğunuz monitör muhtemelen benim VA panelimden daha yavaş çünkü ne yaparsam yapayım sizinki kadar fare imleci çıkmıyor benimkinde.
Sizde de varmış hocam sanırım ghosting olunca oluyor. Çünkü laptop kullanıyordum IPS paneldi sanırım. Böyle bir şey hiç fark etmedim gözüme batardı zaten olsaydı.
Ben iki tane monitör kullanıyorum TN olan panelimde yapıyor. Ayrıca bundan iyi gibi duruyor.
Bu sizin kullandığınız.
Eki Görüntüle 1764188
Bu benim.
Eki Görüntüle 1764190
Benim kullandığım modelde 5 6 tane fare görürken sizinkinde 9 tane sayabiliyorum bir de ben kamerayla çekmezsem fark edemiyorum. Bu arada aynısını başka panelde denemiştim oda yapıyordu yani UFO testine bakmak lazım.
Evet hocam doğrudur, UFO testinde bir sorun yoksa sorun yoktur çünkü gerçekten oyunlarda siyah bir şey görürsen. Gözü mahvediyor ghositng. FPS tarzı oyunlarda sıklıkla görülür. Oyunda kasıyor gibi hissiyat da veriyor sanki. En kısa sürede satacağım.
Teşekkürler hocam ilgilendiğin için iyi akşamlar.Belkide benim gözümle alakalıdır ama dediğim gibi fareyi oynatabildiğim en hızlı şekilde oynatıp sizin görselinize yakın bir görüntü vermeye çalıştım ve benim ne yaparsam yapayım sizinkine göre daha az imleç yakalıyor kamera umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.