Ghosting olmayan monitör önerisi

Bütçe
4000-5000
Kamera olmasa da fark ediyorum. Hızlı bir şekilde sağa sol yap hocam. Belli oluyor öyle.
Buyrun

20230502_225950.jpg

Kamera olmasa da fark ediyorum. Hızlı bir şekilde sağa sol yap hocam. Belli oluyor öyle.

Tamamen yanıt süresi ile alakalı hocam kullanmakta olduğunuz monitör muhtemelen benim VA panelimden daha yavaş çünkü ne yaparsam yapayım sizinki kadar fare imleci çıkmıyor benimkinde.

Son düzenleme:

Sizde de varmış hocam sanırım ghosting olunca oluyor. Çünkü laptop kullanıyordum IPS paneldi sanırım. Böyle bir şey hiç fark etmedim gözüme batardı zaten olsaydı.

Buyurun

Eki Görüntüle 1764179

Tamamen yanıt süresi ile alakalı hocam kullanmakta olduğunuz monitör muhtemelen benim VA panelimden daha yavaş çünkü ne yaparsam yapayım sizinki kadar fare imleci çıkmıyor benimkinde.

Aslında iade bile etmeleri lazımdı. Acelem vardı o Asus teknik servis vs uğraşmak istemediğim için etmedim. Monitör alsam birdaha Asus monitör almam zaten.

Sizde de varmış hocam sanırım ghosting olunca oluyor. Çünkü laptop kullanıyordum IPS paneldi sanırım. Böyle bir şey hiç fark etmedim gözüme batardı zaten olsaydı.

Ben iki tane monitör kullanıyorum TN olan panelimde yapıyor. Ayrıca bundan iyi gibi duruyor.
Bu sizin kullandığınız.

IMG_20230502_183243.jpg

Bu benim.

20230502_225950.jpg

Benim kullandığım modelde 6 tane fare net görünürken sizinkinde 10 tane net sayabiliyorum bir de ben kamerayla çekmezsem fark edemiyorum. Bu arada aynısını başka panelde denemiştim oda yapıyordu yani UFO testine bakmak lazım. Sanırım TN paneldi o ama onda 3 4 tane görebiliyordum en fazla kamerayla.

Son düzenleme:
Ben iki tane monitör kullanıyorum TN olan panelimde yapıyor. Ayrıca bundan iyi gibi duruyor.
Bu sizin kullandığınız.

Eki Görüntüle 1764188

Bu benim.

Eki Görüntüle 1764190

Benim kullandığım modelde 5 6 tane fare görürken sizinkinde 9 tane sayabiliyorum bir de ben kamerayla çekmezsem fark edemiyorum. Bu arada aynısını başka panelde denemiştim oda yapıyordu yani UFO testine bakmak lazım.

Evet hocam doğrudur, UFO testinde bir sorun yoksa sorun yoktur çünkü gerçekten oyunlarda siyah bir şey görürsen. Gözü mahvediyor ghositng. Fps tarzı oyunlarda sıklıkla görülür. Oyunda kasıyor gibi hissiyat da veriyor sanki. En kısa sürede satacağım.

Evet hocam doğrudur, UFO testinde bir sorun yoksa sorun yoktur çünkü gerçekten oyunlarda siyah bir şey görürsen. Gözü mahvediyor ghositng. FPS tarzı oyunlarda sıklıkla görülür. Oyunda kasıyor gibi hissiyat da veriyor sanki. En kısa sürede satacağım.

Belkide benim gözümle alakalıdır ama dediğim gibi fareyi oynatabildiğim en hızlı şekilde oynatıp sizin görselinize yakın bir görüntü vermeye çalıştım ve benim ne yaparsam yapayım sizinkine göre daha az imleç yakalıyor kamera umarım yardımcı olabilmişimdir.

Belkide benim gözümle alakalıdır ama dediğim gibi fareyi oynatabildiğim en hızlı şekilde oynatıp sizin görselinize yakın bir görüntü vermeye çalıştım ve benim ne yaparsam yapayım sizinkine göre daha az imleç yakalıyor kamera umarım yardımcı olabilmişimdir.
Teşekkürler hocam ilgilendiğin için iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı