Ghosting sorunu olan MG248QR Monitöre değişim izni çıkar mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben ASUS MG248QR monitör almıştım. Ama ghosting sorunu vardı ve trace Free'yi yüzde 0'a indirsem bile çözülmüyordu. Her düzeyde denedim olmadı. Ve zaten ekran ile çerçeve arasında boşluk vardı. ben de bu iki sebepten monitörü değişim için servise yolladım. Sizce değişim çıkar mı?

Konuyu biraz daha basit bir açıklamaya indirerek, değişim alabilirsin. Çünkü Türkiye'deki servislerin %90'ı bilgisiz. Çerçeve arasında boşluk var ve panel sorunlu, gölgelenme yapıyor. Bana ayıplı mal göndermişsiniz ve DOA kapsamında para iadesi istiyorum de.

Para iadesi iste çünkü yenisinde de ghosting olacak. Ek olarak talebini büyükten başlat ki en kötü senaryoda değişime razı olsunlar.

Konuyu biraz daha basit bir açıklamaya indirerek, değişim alabilirsin. Çünkü Türkiye'deki servislerin %90'ı bilgisiz. Çerçeve arasında boşluk var ve panel sorunlu, gölgelenme yapıyor. Bana ayıplı mal göndermişsiniz ve DOA kapsamında para iadesi istiyorum de.

Para iadesi iste çünkü yenisinde de ghosting olacak. Ek olarak talebini büyükten başlat ki en kötü senaryoda değişime razı olsunlar.
Çoktan gönderdim ve değişim için gönderdim. Iade için gönderemem çünki KDV indiriminde vatandan aldım. Sebepde senin dediğinle aynı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı