GIBIRNET Geçiş serüveni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle herkese iyi sosyaller.
Bu gün yerel firma olan GIBIRNET firmasına Türknet firmasından geçiş işlemlerini başlattım. 48 saat içerisinde geçiş yapılacağını söylediler. Birçoğumuzun muzdarip olduğu müşteri hizmetleri kalitesine değinmek istiyorum. İlk izlenimlerim müşteri hizmetlerinin teknik bilgiye sahip olduğu ve standart cevaplar vermediği. Konuyu açma sebebim yerel firmalara ne kadar şans verilebilir ve ne kadar hizmet alınabilir bunu görmek için. Şu anda Türknet hat değerlerimi ve oynadığım iki oyunun sunucuna tracert yaptığımda aldığım değeri paylaşıyorum. Sağlayıcı değiştiği zaman aynı IP adreslerine tekrar test yapacağım ve sonuçları tekrar paylaşacağım. Şimdilik hoş kalın, esen kalın.
hat değerleri.png
Türkiye sunucu.png
Frankurt.png
gameforce.png
valve sunucu.png
 
Fiyatı ne? 90 altındaysa direkt geçiyorum.
Modem dahil 95₺. Paket 85₺. Türk Telekom fiber altyapısında 10₺'ye modem almak zorunlu. VDSL'de altyapınız müsait ise modem almak zorunda değilsiniz.

Bu arada, Gıbır mail ile abonelik işlemlerine başlıyor. Hatta, Donanım Haber forum üyeliğiniz mevcutsa Ağustos'un sonuna kadar kampanyaları var. DH forum kullanıcı adını belirtene ilk ay bedava. Mailde kampanyadan yararlanmak istediğinizi, ve DH forumdaki kullanıcı adını yazmanız yeterli.
 
Modem dahil 95₺. Paket 85₺. Türk Telekom fiber altyapısında 10₺'ye modem almak zorunlu. VDSL'de altyapınız müsait ise modem almak zorunda değilsiniz.

Bu arada, gıbır mail ile abonelik işlemlerine başlıyor. Hatta, donanım haber forum üyeliğiniz mevcutsa ağustos'un sonuna kadar kampanyaları var. DH forum kullanıcı adını belirtene ilk ay bedava. Mailde kampanyadan yararlanmak istediğinizi, ve DH forumdaki kullanıcı adını yazmanız yeterli.

Baya iyiymiş. VDSL bir altyapım var. Harici TP-Link 3Gbps bir modemim var.
 
Herkese merhaba. Bugün kendilerine başvurdum, başvurduktan 2 saat sonra Türk Telekom ekibi geldi ve kurdu. Fiber altyapıya sahibim(1 gün oldu :D), aldığım hız şu şekilde. Firma gayet iyi, müşteri hizmetleri bilgiye sahip ve kibar. Umarım benden iyi hız alırsınız. Fiber'i 10 yıldır bekliyorum, Allah'a şükür sonunda geldi.
Hayırlı olsun konuyu bilgilendirmek için açmıştım sizde desteklediniz teşekkür ederim.
 
Keşke yıllık paketlerde indirim olsaymış. VDSL 699 TL falan olsa alınırdı bence hemen, zam derdi de olmadan.
Dediğinizde haklısınız daha güzel olabilirdi. Ama yinede diğer ISS firmalarının uyguladıkları zam ve mevcut tarifelerin fiyatlandırmasına baktığımızda bu firma daha avantajlı duruyor. İmkânı olan tek seferde yıllık öder ve yıl içerisinde gelecek zamdan tasarruf etmiş olur.
 
Şimdilik aylık paket daha uygun görünüyor. Geçiş işlemi için bir ücret alındı mı ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı