GIBIRNET Geçiş serüveni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle herkese iyi sosyaller.
Bu gün yerel firma olan GIBIRNET firmasına Türknet firmasından geçiş işlemlerini başlattım. 48 saat içerisinde geçiş yapılacağını söylediler. Birçoğumuzun muzdarip olduğu müşteri hizmetleri kalitesine değinmek istiyorum. İlk izlenimlerim müşteri hizmetlerinin teknik bilgiye sahip olduğu ve standart cevaplar vermediği. Konuyu açma sebebim yerel firmalara ne kadar şans verilebilir ve ne kadar hizmet alınabilir bunu görmek için. Şu anda Türknet hat değerlerimi ve oynadığım iki oyunun sunucuna tracert yaptığımda aldığım değeri paylaşıyorum. Sağlayıcı değiştiği zaman aynı IP adreslerine tekrar test yapacağım ve sonuçları tekrar paylaşacağım. Şimdilik hoş kalın, esen kalın.
hat değerleri.png
Türkiye sunucu.png
Frankurt.png
gameforce.png
valve sunucu.png

Türknet ile konuştum gıbır ile konuştum ikiside aynı altyapı dan aynı hızı verecekmiş.
Türknetin avantajı abone getirdiğinizde o ayın ücretsiz olması ve modem ücretinin fiber de 0 lira olması.
Gıbırın tek avantajı aynı hıza müşteri hizmetleri sunması.
Türknet müşteri temsilciliği getirse de 10tl gıbıra fazla vermesem.

Türknet ile konuştum gıbır ile konuştum ikiside aynı altyapı dan aynı hızı verecekmiş.
Türknetin avantajı abone getirdiğinizde o ayın ücretsiz olması ve modem ücretinin fiber de 0 lira olması.
Gıbırın tek avantajı aynı hıza müşteri hizmetleri sunması.
Türknet müşteri temsilciliği getirse de 10tl gıbıra fazla vermesem.
Bence gıbır geçin m.h işi sakat

DH de konu var mı? Ücretsiz ile ilgili.
Evet var DH kullanıcı adını pm den mesaj atıyorsun 1 ay ücretsiz oluyor
Beyler önerim şu şekilde süperonline 100 mbit fiber İnternet ile Samsung Galaxy Buds + ı 150₺ ye veriyor. Kulaklığı 600₺ ye satarsanız 100 mbit fiber İnternet 100₺ oluyor aylık.

Evet hala sorunsuz kullanmaktayım. 2 ay deneme aşamasından sonra 35 Mbps paketimi 100 Mbps olarak değiştirdim. Gayet memnunum.

35 Mbps paketinde hepsini kullanıyor muydun 35 Mbps'nin yoksa 25 falan mı kullanıyordun?

Herkese merhaba. Ben halen gıbi'lıyım :). Değerlendirme fırsatım oldu. Şöyle ki; cgn havuzundayım, bu bence büyük bir eksi. Sabit ıp için 10₺ ödemek istemiyorum.

Güncel olarak en belirgin eksi yönler şunlar:

WhatsApp'da mesaj gelirken geç gelme, geç gitme sorunu yaşıyorum. Bu telefonumla alakalı da olabilir, iPhone 5S kullanıyorum.

Letgo'da adresi sürekli internet tabanlı yapıyor, ya Konya, ya da Kayseri vs. olarak geliyor, elle bunu her Letgo'yu açtığımda değiştirmem gerekiyor. İnternette'de örnek olarak bir restoran aradığımda yine aynı şey oluyor.

Artılar:

Ping değerli fena değil. Speedtest'te 100 ile 120 Mbps indirme hızı, yaklaşık 10 Mbps yükleme hızı alıyorum. TurkNet 85₺'ye 100 Mbps başlatmış. Geçmeyi düşünmüyorum değil. Cgn havuzunda değilsek hemen geçerim.

CGNAT havuzunda olduğunuz için akşamları veya hafta sonları hız düşüklüğü dalgalanma yüksek ping vs. yaşıyor musunuz? Malum pandemi dolayısı ile herkes evde, bende hızlı bir internet istiyorum. Eğer hız düşüklüğü dalgalanma yoksa bende GIBIRNET düşünüyorum. TurkNet müşteri hizmetleri çöp, en ufak bir sorunla bile ilgilenmiyorlar. Çözüm üretmiyorlar, akşamları sürekli hız kesintisi oluyor. O yüzden GIBIRNET iyi mi sizce alınır mı 35 Mbps paketi?

35 Mbps paketinde hepsini kullanıyor muydun 35 Mbps'nin yoksa 25 falan mı kullanıyordun?

CGNAT havuzunda olduğunuz için akşamları veya hafta sonları hız düşüklüğü dalgalanma yüksek ping vs. yaşıyor musunuz? Malum pandemi dolayısı ile herkes evde, bende hızlı bir internet istiyorum. Eğer hız düşüklüğü dalgalanma yoksa bende GIBIRNET düşünüyorum. TurkNet müşteri hizmetleri çöp, en ufak bir sorunla bile ilgilenmiyorlar. Çözüm üretmiyorlar, akşamları sürekli hız kesintisi oluyor. O yüzden GIBIRNET iyi mi sizce alınır mı 35 Mbps paketi?
Merhaba. Hafta sonu 100 Mbps 80-100 arası oluyor. Ping değerlerinde artış görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı