Gıbırnet vs NetSpeed

İlk başta konu adında gıbırnet derken konu troll sandım basbaya ciddiymiş :D.

Hocam altyapınızda hangi firma var? Ona göre bir internet firmasından paket - tarife almanız en iyisi olur.
 
Gıbırnet, levent kırcanın parodilerindeki gibi firmanın ismi çok absürt. Kıyaslama bakımından konuyu ele alırsak NetSpeed hem tecrübeli hem de her geçen gün kendisini geliştiren firmadır.
 
Attığınız Speed Pro 75 paketini kullanıyorum.
1610437021184.png

Hızlarım böyle, son derece memnunum ben. Müşteri hizmetlerine kolay bağlanıyorsunuz ve bilgili insanlar çıkıp yardımcı oluyor.
Aradıktan 1 gün sonra evrakları kargoladım, 2 gün sonra ellerine geçince arayıp onaylattılar. Diğer gün kullanıcı adı ve şifremi atıp paketi aktifleştirdiklerini söylediler. Altyapım 74mbps.
Genel olarak bir sorunum yok yani, tavsiye edebilirim.
 
GIBIRNet sorun çözmekte gerçekten yardımcı oluyor gibime geliyor. Müşteri hizmetleri diğerleri gibi değil teknik olarak bir şeyler biliyorlar o yaşanan sorunu da telafi ettiklerini düşünüyorum. Abonelik başladığından beri o ddos olayı hariç 1 kere bile sorun yaşamadım ve yaşayanı da çok görmedim. Bence denenebilir zaten taahhüt yok olmazsa iptal edersiniz.
 
İsimi öne sürmememiz lazım öncelik internet hızı, ping, download upload gibi değerler. Benim değerlerim böyle 3 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Gınırnet bana güven vermiyor. Şahsen bulaşmayın derim.

Eğer isimden dolayı ise bu yaptığınız yanlıştır. Şahsen ben 3 aydır kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım. Müşteri hizmetleri de gayet ilgilenmekte.
 

Dosya Ekleri

  • unknown.png
    unknown.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 107
  • unknown.png
    unknown.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı