Gigabyte Aorus 15P KC alınır mı?

Ben de düşündüm fakat almaktan vazgeçtim. Reddit'te okuduğum kadarıyla Wi-Fi konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş. Ek olarak SSD'si kötü, ekran kartı 100w ve MUX yok. İşlemcisi de eski nesil bu yüzden daha yeni modellere yönelmenizi öneririm. RAM'leri 3200mhz olmasına rağmen işlemci max 2933mhz destekliyor öyle bir eksisi de var.

Ben de düşündüm fakat almaktan vazgeçtim. Reddit'te okuduğum kadarıyla Wi-Fi konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş. Ek olarak SSD'si kötü, ekran kartı 100W ve MUX yok. İşlemcisi de eski nesil bu yüzden daha yeni modellere yönelmenizi öneririm. RAM'leri 3200MHz olmasına rağmen işlemci Max 2933MHz destekliyor öyle bir eksisi de var.

Piyasada laptop yok resmen Legion 5'in de dış görünümünü hiç sevmedim gözüme hitap etmiyor en sonunda MacBook Pro alıp gececeğim bıktım 1 aydır araştırıyorum bir laptop bulamadım. T7 25.1 çıkmış şimdi oda 3 kilogram masaüstü bilgisayar gibi laptopluk özelliğini yitiriyor şarj cihazı ile beraber 3.5 kiloya kadar çıkacak mouse vs... Derken.

Piyasada laptop yok resmen Legion 5'in de dış görünümünü hiç sevmedim gözüme hitap etmiyor en sonunda MacBook Pro alıp gececeğim bıktım 1 aydır araştırıyorum bir laptop bulamadım. T7 25.1 çıkmış şimdi oda 3 kilogram masaüstü bilgisayar gibi laptopluk özelliğini yitiriyor şarj cihazı ile beraber 3.5 kiloya kadar çıkacak mouse vs... Derken.
Oyun oynayan biriysen MacBook önermem. Oynamam desen bile eksikliğini hissediyorsun. Kendimden biliyorum :D

Bu varken bakmayın:
3 kilo bilgisayarı taşımakla uğraşamam her gün malesef
Oyun oynayan biriysen MacBook önermem. Oynamam desen bile eksikliğini hissediyorsun. Kendimden biliyorum :D

Evet oyun oynayan biriyim ama yapacak bir şey yok arada bir League of Legends falan girerim artık onu açıyordu arkadaş oynuyor benim en azından Apple kalitesine sahip bir cihaza sahip olmuş olurum ve yok bu ısınıyor yok bunun RAM'i bilmem kaç ama işlemcisi böyle falan uğraşmak zorunda kalmam. Zaten üniversite için alıyorum yazılım vs uğraşacağım oyundan çok okuluma odaklamış olurum kendimi.

3 kilo bilgisayarı taşımakla uğraşamam her gün malesef

Evet oyun oynayan biriyim ama yapacak bir şey yok arada bir League of Legends falan girerim artık onu açıyordu arkadaş oynuyor benim en azından Apple kalitesine sahip bir cihaza sahip olmuş olurum ve yok bu ısınıyor yok bunun RAM'i bilmem kaç ama işlemcisi böyle falan uğraşmak zorunda kalmam. Zaten üniversite için alıyorum yazılım vs uğraşacağım oyundan çok okuluma odaklamış olurum kendimi.
Valla sen bilirsin demedi deme :D Alacaksan MacBook Pro M1 16GB al veya M1X bekle.

16 GB seçtiğim zaman üniversite açılma tarihini geçiyor teslimat süresi 17Ekim falan diyor onu bekleyebilir miyim bilmiyorum.

16 GB seçtiğim zaman üniversite açılma tarihini geçiyor teslimat süresi 17Ekim falan diyor onu bekleyebilir miyim bilmiyorum.
Buradan al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı