Gigabyte Aorus 15P KC daha öncesinde 73 kez çalışmış

Taundrul

Kilopat
Katılım
17 Temmuz 2016
Mesajlar
270
Çözümler
1
Selamlar herkese, bugün yeni aldığım Gigabyte Aorus 15P KC Laptop'u elime ulaştı. CrystalDiskInfo'da diskin çalıştırılma sayısı 73 gözüküyor, bu normal bir durum mu? Kutusunda factory seal vardı.
 
Factory seal/koruma bandı duruyorduysa ve açılmamışa benziyorduysa topyanın yapabileceği bir şey yoktur diye düşünüyorum. İçersindeki SSD önce üretildiği fabrikada denenmiştir sonra bir de Laptopa takıldığı zaman Gigabyte tarafından denenmiştir. Koruma bandı önceden açılmışa benzemiyorsa tabii... Bence kafaya çok takmayın.
 
Yok koruma bandı sağlamdı. Bir sıkıntı göremedim şu anda ama 73 sayısını görünce de şaşırmadım değil doğrusu. Kullanmaya devam edeceğim teşekkürler.
 
Hocam ben 16'sında vermiştim İtopya'da indirime girdiği gün, kargo 29'unda gelecek gösteriyordu UPS sitesinde ama bugün 11.30 gibi geldi.
 
@Taundrul
Koruma bandı varsa üzerinde gigaybte yazması lazım. Ben legion 5 i aldığımda koruma bandını çekerek açtığımda legion yazıları çıkıyordu. Bunda da benzer durum vardır heralde. SSD çalıştırılma saati kısmında ne yazıyor hocam? Kaç saat çalışmış ssd?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı