Gigabyte Aorus 15P KC daha öncesinde 73 kez çalışmış

Şu an cihaz elimde değil ama X-rite seçeneğinin yanında 5800k 6800k gibi seçenkler vardı onlarda ekran sarıya dönüyordu onu hatırlıyorum. Deneyince yazarım.
 
Çoktan bitmesi lazım hocam. Benim PC bir dondu kaldı yarım saat sonra. Güç düğmesinden kapatıp, yeniden açtım. Güncellemere kaldığı yerden devam etti. Siz bence PC'ye güncelleştir ve yeniden başlat deyin.

Yeniden başlattım kaldığı yerden devam etmedi ve Control Center yok PC'de.
 
Yeniden başlattım kaldığı yerden devam etmedi ve Control Center yok PC'de.

İlginç. Başlat arama kutusuna center yazın belki masaüstünden silinmiştir. Öncelikle bütün windows güncellemelerin yapın hocam. Onlar tamamlansın bi. ControlCenter silindiyse bile gigabyte nin sitesinden indirilir.
 
İlginç. Başlat arama kutusuna Center yazın belki masaüstünden silinmiştir. Öncelikle bütün Windows güncellemelerin yapın hocam. Onlar tamamlansın bir. Controlcenter silindiyse bile Gigabyte'nin sitesinden indirilir.

Control Center'i indirdim 1-2 güncelleme varmış onları yapıyor şimdi sağ ol sabaha kadar beklerdim ben :)
 
Evet hocam , büyük bellek aralığı diye bir seçenek var. Beyaz konusunda lenovo legion mevcut hp laptop ekranımdan bile beyazdı. Bildiğiniz kar beyazı. Bu laptobun ekranı (gigabyte) hp laptobumdan bile x-rite açık olduğunda bile sarımtrak. Önce ssd konusu sonrada bu beyaz konusu beni 2. kez hayal kırıklığına uğrattı. Sizden bir ricam var. Google ekranına gelip x-riteyi kapattığınızda ekran daha da sarımtrak olacak mı? Deneyebilir misiniz?
Hocam, Color Gerent yerine gelip Native yapmayı denediniz mi?
 
Hocam dümdüz bakıp anlayamayacağımdan dolayı karşılaştırma yaparaktan denedim, karşılaştırdığım ekran iPhone 12, ikisinden de #FFFFFF açıp üst üste koyunca gördüm ki dediğiniz gibi beyazlarda sarılık var. X-rite kapatıp Native alınca yine dediğiniz gibi çok daha beyazlaştı ama iPhone ekranına göre hala biraz sarılık vardı. Nvidia denetim masasından Digital Vibrance arttırıp denedim ama doğal olarak digital vibrance'ın tam beyaza etkisi olmadı, yine de bir deneyeyim demiştim :). Bu arada Cinebench R23 testi yaptım, Multi Core 9509pts, Single Core 1211pts geldi.
Hocam birde şey soracağım size, siz 2. bir SSD alıp takmayı deneyecek misiniz? Bu sesin parazitlenmesi problemini duymadan önce 1TB'lik bir SSD alıp takmayı düşünüyordum 2. yuvaya ama ses parazitlenecekse 2TB'lik bir SSD alıp ilk yuvaya takacağım. Şimdi insan düşünüyor belki olur belki olmaz diye ama deneyecek başka bir SSD'm yok ne yazık ki (var ama 2.5").
 

Geri
Yukarı