Gigabyte Aorus Master 18 alınır mı?

Hocam batarya ölmese bile aralıksız laptopu 1 sene prizde kullanmak da bataryayı öldürürudü. Laptop kullanıyorsaniz haftada bir doldurt boşalt yapmanız gerekir. Yani pili %15-20 seviyelerine indirip sonra prizi takmak gerekir. Ayarlarda maksimum%80 şarj olsun seçeneği varsa bu ayarı kullanmak pil sağlığı için faydası çok olur. Bu ayarda Gigabyte de bulunuyor.

Selamlar dostum,

Ürün ilk kutudan çıkınca zaten bataryası ölmüş bir ürün ile gelmiş bana fakat dediğiniz kısma katılıyorum şu an Lenovo Legion Pro 7 kullanıyorum limit otomatik %95' te zaten.

Dikkat ediyorum elimden geldiğince. :)

O mouse hareketleri ne öyle. Şu kısacık videoda bile dayanılmaz :) bence bu fiyat tuzağına düşmezsin tekrar. Bellidir aslında. Bir şey gereğinden fazla ucuzsa satın alınmaması gerekir. Sonuçta her şeyin bir maliyeti var ve belli bir seviyeden daha ucuz olamaz. E sen şimdi laptopsuz kaldın şimdi. Hangi markalara bakıyoruz :)

Aslında çok benzer ürün XMG adı altında Avrupa da "kaliteli" diye satılıyor. Paneli kağıt üstünde çok güzel. İyi bir yazılımı olmadığı için düz bir IPS ne yazık ki. O gördüğün mouse hareketi çoklu bölge açık olduğu zaman. Sözde en iyi siyah ve HDR deneyimi olması gereken an. Çoklu bölgeden çıkıp tek bölge açarsam standart bir IPS oluyordu. MiniLED diye alınan ürünü IPS kullanmak saçma geldi. O yüzden iade ettim. İyi bir yazılım olsa kesinlikle çok farklı olur. Bu yüzden MiniLED için bence kesinlikle ASUS Scar satın alınmalı.
Şimdilik Vivobook ile mutluyum 😂
Avito bakıyorum hala. Sizin satın alma ihtiyacınız var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı