Gigabyte Aorus RX 580 Testleri

Hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir kart.

Aradan uzun zaman geçmiş ama Gigabyte Aorus Rx580 kartınızı ne kadara almıştınız?

Ben normal bir fiyata almadım, nanokatalog üzerinden 860TL'ye aldım. Hatta cebimden 450TL çıktı diyebilirim. 1700 TL'ye satalı çok oldu. Şuan GTX 1070 kullanıyorum.
Peki alırken bir sıkıntı yaşadınız mı? Nanokatalog güvenilir olsa da gelme süresi bakımından sıkıntılı olabiliyor

Alırken sıkıntı yaşadım elbette, ama bunun normal bir sipariş olmadığını belirteyim. Nanokatalog bir ara yanlış fiyattan yazdı birçok ürünü, o ara almıştım 25 gün sürdü gelmesi. Ayrıca aldığım model olmadığı için aradılar şu modeller elimizde var seçin gönderelim dediler. Yoksa çok beklerdim daha.

Merhabalar hocam aradan fazlaca süre geçmiş fakat bazı sorularım olacak. Ben de bu kartı amazon üzerinden almak istiyorum. Kartı neden sattınız memnun etmedi mi sizi ve soğutmasına 73 derece yazmışsınız diğer modellere göre fazla mı diğer markaların sıcaklık değerlerini öğrenebileceğim bir yer var mı? Teşekkürler

73 normal, ayrıca ekran kartı sıcaklığını etkileyen değişkenler de var örneğin kasa hava akışı, kasa hacmi ve oda sıcaklığı gibi bu sebeple herkesin sıcaklık verileri birebir aynı olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…