- Makaleler
- 2
Siz yazmadan güncellemeyi yapmaya başlamıştım açtım şimdi sistemi R5 1600 AF ve Gigabyte RX570 sıcaklıklar normal seviyede.
Düzenli olarak kontrol etmenizde fayda var.
Siz yazmadan güncellemeyi yapmaya başlamıştım açtım şimdi sistemi R5 1600 AF ve Gigabyte RX570 sıcaklıklar normal seviyede.
Bugün sıcaklıklarda anormallik var. CPU sıcaklığı aşırı yüksek. Yeni BIOS yayınlanmış denediniz mi?Düzenli olarak kontrol etmenizde fayda var.
Kullandığım sürümde herhangi bir sıkıntı olmadığı için güncelleme gereği duymuyorum. Soruna gelecek olursak denemedim.Bugün sıcaklıklarda anormallik var. CPU sıcaklığı aşırı yüksek. Yeni BIOS yayınlanmış denediniz mi?
Sadece F50'yi indirebilirsiniz.
Güncelleyebilirsiniz.Ben kontrol ettiğim zaman BIOS sürümüm F42A olarak gözüküyor, sitede F60 gelmiş. Direkt olarak F60'a güncelleyebilir miyim? Biraz konu hortlatması gibi oldu ama kusura bakmayın.
Son olan hangisiyse onu yükleyeceksin.yoksa direkt olarak F60C sürümüne güncelleyebilir miyim?
Dediklerini zaten Windows üzerinde kurabilirsin BIOS harici. BIOS'u da güncel değilse güncellemen lazım BIOS üzerinden.Windows'u kurmadan önce Chipset, Ses desteği, BIOS, LAN vs. bunların hepsini kurmalı mıyım?
Windows 10 eski sürümü varsa güncelleyerek de yükseltebilirsin yine de format olarak atılması daha sağlam olur.Ayrıca Windows'u kurarak mı Update atılmalı yoksa kurulmadan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.