Anakartta bulunan SYS_FAN1'e bağladığında RGB Fanların rengini kontrol edebiliyor musun?. Ben yapamadım.Tamamdır. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
SYS_FAN1 fanların gücü için, RGB kabloları ayrı olur onlar da CPU_LED'e takılır.Anakartta bulunan SYS_FAN1'e bağladığında RGB Fanların rengini kontrol edebiliyor musun?. Ben yapamadım.
Dark Guardian kasanız var mı? Çünkü benim kasamda sadece bir kablo var.SYS_FAN1 fanların gücü için, RGB kabloları ayrı olur onlar da CPU_LED'e takılır.
Arkadaşlar Gigabyte B450M S2H anakart aldım ve Dark guardian kasa alacağım. 4 adet fanı var.
Bu fanları nereye takacağım?
Siz incelemeyi tekrar izleyin isterseniz. Anakarta bağladığınızda bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz diyorlar incelemede. Ancak B450M S2H'nin CPU_LED'ine taktığımda renklerini bilgisayardan kontrol edemiyorum. Madem bilgisayardan kontrol edemiyorum, neden RGB kontrol pinini anakarta bağlıyorum. Bağlamamın amacı yoksa sadece kontrolcüden gelen POWER kablosunu molexe bağlar kullanırım. Gereksiz yere anakarta bir şey takmanın manası yok.Dark guardian kasanın kendi kontrolcüsü var. Sizin fanlari bir yere bağlamanıza gerek yok. İnceleme videoları mevcut. Gözden birşey kaçırmayın dikkatli olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.