Gigabyte B450M S2H Fanlar Nereye Takılır?

TRVP LXRD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gigabyte B450M S2H anakart aldım ve Dark Guardian kasa alacağım. 4 adet fanı var.
Bu fanları nereye takacağım?

Dosya Ekleri

• IMG_20200102_171636.jpg
    IMG_20200102_171636.jpg
    609,9 KB · Görüntüleme: 141
Arkadaşlar Gigabyte B450M S2H anakart aldım ve Dark guardian kasa alacağım. 4 adet fanı var.
Bu fanları nereye takacağım?

Dark guardian kasanın kendi kontrolcüsü var. Sizin fanlari bir yere bağlamanıza gerek yok. İnceleme videoları mevcut. Gözden bir şey kaçırmayın dikkatli olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark guardian kasanın kendi kontrolcüsü var. Sizin fanlari bir yere bağlamanıza gerek yok. İnceleme videoları mevcut. Gözden birşey kaçırmayın dikkatli olun.
Siz incelemeyi tekrar izleyin isterseniz. Anakarta bağladığınızda bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz diyorlar incelemede. Ancak B450M S2H'nin CPU_LED'ine taktığımda renklerini bilgisayardan kontrol edemiyorum. Madem bilgisayardan kontrol edemiyorum, neden RGB kontrol pinini anakarta bağlıyorum. Bağlamamın amacı yoksa sadece kontrolcüden gelen POWER kablosunu molexe bağlar kullanırım. Gereksiz yere anakarta bir şey takmanın manası yok.

Ek olarak, ben konu sahibine soru sormuşum. Konu sahibi arkadaşla aynı ürünlere sahibiz. Aynı ürünleri olmayan kişiler cevap vermesin mümkünse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı