Gigabyte B450M S2H nasıldır?

3300X hakkında çok fazla şey yok internette. 1600 AF'nin mühendis kadrosuna kadar neredeyse biliyorum ama. 😀

Şunu feyiz alalım mesela:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz karşılaştırma videolarını çok sevmesem de "tamamen" yanlış bir içerik sunmayacaklarını düşünüyorum.

Ben APU sistem toplayacağım da bu anakart iş görür mü? Bir de ileriye dönük olmasını istiyorum.
AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz
GİGABYTE B450M S2H 2133Mhz DDR4 AM4 Soket
Kingston Hyperx Fury 8GB DDR4 3200Mhz CL16
Sandisk SSD 240GB
Aerocool Rift TG 600W 80+

Sizce bunlarla 5 yıl idare edebilirmiyim?

Başta bende 1600 AF, 2600 ile 3300X arasında kalmıştım birazcık daha bütçemi zorlayıp 3600 aldım.
Ben APU sistem toplayacağım da bu anakart iş görür mü? Bir de ileriye dönük olmasını istiyorum.
AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz
GİGABYTE B450M S2H 2133Mhz DDR4 AM4 Soket
Kingston Hyperx Fury 8GB DDR4 3200Mhz CL16
Sandisk SSD 240GB
Aerocool Rift TG 600W 80+
Dual channel RAM yap.

Şunu feyiz alalım mesela:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz karşılaştırma videolarını çok sevmesem de "tamamen" yanlış bir içerik sunmayacaklarını düşünüyorum.

2080 TI'cı başka bir kanal daha...

Başta bende 1600 AF, 2600 ile 3300X arasında kalmıştım birazcık daha bütçemi zorlayıp 3600 aldım.

Dual channel RAM yap.
3600'e karşı biraz ön yargım var. 3300X zaten bana yeterli gelecektir, ağır render/proglamlama vs yapmayacağım. Belki yayın açarım arkadaşlarım için, öyle kanalı büyütmek gibi hedefim yok. :)
Ona takılma sen, boş ver 😅 Stok değerleri ile bu işlemci gayet güzel performans veriyor. Isısı da bu bağlamda "düşük" olur tabi.
Hocam elimde nerdeyse 150-200TL kalıyor. Harcamadan rahat edemem. Dark Diamond Pro Mesh'den Dark Guardian'a geçsem değer mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı