Elektronik Gigabyte Eagle 4070 Ti SUPER 29.566,49 TL

• Konuyu başlatan 395051
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 4.116
Arkadaşlar şimdi fark ettim. Ürünü satın almadan önce mağazaya sorun öyle satın alın. Çünkü model bilgileri 4070 Ti girilmiş, anlamadım yani. Satıcı İncehesap sorun çıkmaz ama. En fazla soru sorarsınız Super modeli değil ise iptal edersiniz.

Ürünün msrp fiyatı 800 dolar yani 25.085,42 Türk Lirası fakat 30.000 TL'nin gerçek olup olmadığını sorguluyoruz, süper ülke süper ekonomi, selam ve dua ile...

GV-N407TSEAGLE OC-16GD​

Ürünün kodu ile açıklamadaki bilgiler birbirini tutmuyor. Model bilgisine göre ürünün üretici linki burada. Eğer gerçekse diye şuan kart ayarlamaya çalışıyorum. Lütfen bitmesin.

Son düzenleme:
Ürünün msrp fiyatı 800 dolar yani 25.085,42 Türk Lirası fakat 30.000 TL'nin gerçek olup olmadığını sorguluyoruz, süper ülke süper ekonomi, selam ve dua ile...
Evet ama şöyle bir durum var. Üründe faizsiz 6 aya kadar taksit seçeneği mevcut. Biraz da bu yüzden fiyatı garip. Normalde böyle taksit seçeneği olan yeni ürünler piyasaya göre biraz şişirilip de koyuluyor. 6 ay uzun bir süre, paranın değeri o zaman nasıl olur bilemeyiz. O yüzden eğer bu ürün Super modeli ise gerçekten fiyatı normalden uyguna gelmiş oluyor biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı