Gigabyte Eagle RTX 3080 17905 TL

Zaten kısa süre stokta kalıyorlar, malesef bu sürenin yarısı da konunun onaylanmasını beklerken geçiyor. Sabah Amazon TR'de 4760 TL'ye Gigabyte GTX 1660 Super satıldı çift fanlı, 1,5 saat de stokta kaldı üstelik. Açtığım fırsat konusu bu 1,5 saat boyunca onaylanmadı ve bu sürede de stok bitti. 1,5 saatten sonra da bakıyorlar stok yok konuyu reddediyorlar zaten. Aşağıda konu açılış saati ile telefon saati görülebilir.

1261632A-9856-433B-B695-F3FCA619F4E0.jpeg

En azından böyle kategorilerde konuların onay süreci için bir alternatif düşünülebilse stok bekleyen arkadaşlar için daha iyi olur.

Zaten kısa süre stokta kalıyorlar, malesef bu sürenin yarısı da konunun onaylanmasını beklerken geçiyor. Sabah Amazon TR'de 4760 TL'ye Gigabyte GTX 1660 Super satıldı çift fanlı, 1,5 saat de stokta kaldı üstelik. Açtığım fırsat konusu bu 1,5 saat boyunca onaylanmadı ve bu sürede de stok bitti. 1,5 saatten sonra da bakıyorlar stok yok konuyu reddediyorlar zaten. Aşağıda konu açılış saati ile telefon saati görülebilir.

Eki Görüntüle 1331060

En azından böyle kategorilerde konuların onay süreci için bir alternatif düşünülebilse stok bekleyen arkadaşlar için daha iyi olur.
Hahaha çok komik ya. Şu İndirim/Fırsat bölümüne bir çeki düzen verilmeli. Rezillik cidden.

Hocam bu siteden kart alacağım. Tahmini teslimat süresinden önce gelir mi bir de geçen benzer konuda bahsedilmişti emin olmak için soruyorum. Ödemeyi TL'mi döviz cinsinden mi yapalım.

@deMarc
Diğer Amazon kar gibi ödeme ekranında olan ücretin dışında para verilecek mi?
Sizin daha önce paylaşım yaptığınız bu kart için soruyorum.
Konu 'MSI RX 6600 XT Gaming X 8645 TL' MSI RX 6600 XT Gaming X 8645 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu siteden kart alacam.Tahmini teslimat süresinden önce gelirmi birde geçen benzer konuda bahsedilmişti emin olmak için soruyorum. Ödemeyi TL'mi döviz cinsinden mi yapalım.

@deMarc
Diğer Amazon kar gibi ödeme ekranında olan ücretin dışında para verilecek mi?
Sizin daha önce paylaşım yaptığınız bu kart için soruyorum.
Konu 'MSI RX 6600 XT Gaming X 8645 TL' MSI RX 6600 XT Gaming X 8645 TL

Çoğunlukla daha önce geliyor. Döviz cinsinden ödeyince bir miktar daha uyguna geliyor çünkü bankaların uyguladığı kur, Amazon Kur Çeviricisi'nden daha düşük. Yalnız döviz ödemenin çok ufak bir riski var. Eğer kartı satın aldıktan sonra döviz düşerse (Türkiye'de pek olmaz ama) ve siparişinizi iptal etmeniz gerekirse kur düştüğü için TL bazında iade aldığınız miktar da düşüyor. Fakat döviz artarsa ve siparişi iptal ederseniz de tam tersine karda oluyorsunuz.

Son ödeme ekranı dışında bir para ödenmiyor. Hatta aksine kart elinize geçtikten birkaç hafta sonra Amazon'dan ufak bir miktar vergi iadesi alıyorsunuz.

Son düzenleme:
Çoğunlukla daha önce geliyor. Döviz cinsinden ödeyince bir miktar daha uyguna geliyor çünkü bankaların uyguladığı kur, Amazon Kur Çeviricisi'nden daha düşük. Yalnız döviz ödemenin bir çok ufak bir riski var. Eğer kartı satın aldıktan sonra döviz düşerse (Türkiye'de pek olmaz ama) ve siparişinizi iptal etmeniz gerekirse kur düştüğü için TL bazında iade aldığınız miktar da düşüyor. Fakat döviz artarsa ve siparişi iptal ederseniz de tam tersine karda oluyorsunuz.

Son ödeme ekranı dışında bir para ödenmiyor. Hatta aksine kart elinize geçtikten birkaç hafta sonra Amazon'dan ufak bir miktar vergi iadesi alıyorsunuz.
Hocam benim korkum geç gelmesi. Ve gelene kadar başka karta indirim gelir yada başka birşey olur. Kafayı yerim.
İptali hangi aşamaya kadar yapabiliriz. @deMarc
Hemen elime geçse sorun değil ama gelene kadar ölüp ölüp diriliriz.

6900 xt 20k civarına bulunuyor sık sık, daha mantıklı 6900 xt almak.

O kişisel tercih bana kalırsa.
Hocam benim korkum geç gelmesi. Ve gelene kadar başka karta indirim gelir yada başka birşey olur. Kafayı yerim.
İptali hangi aşamaya kadar yapabiliriz. @deMarc
Hemen elime geçse sorun değil ama gelene kadar ölüp ölüp diriliriz.

Valla onu hesaplayamazsınız malesef. Aynı kartı yine aynı Amazon 3 gün sonra daha ucuza da satabilir. Ona yapılacak bir şey yok.

Gönderime hazırlanma aşamasına kadar iptal edebiliyorsunuz. Bir süre sonra siparişiniz Gönderime Hazırlanıyor (Preparing for Dispatch) aşamasına gelir. Bu aşamaya geldiğinde de iptal talebi gönderebiliyorsunuz ama kabul edilmeme ihtimali var. O yüzden kart için verebileceğiniz tutarı kafanızda belirleyip o fiyata bulduysanız alıp bir daha geri dönüp bakmamanızı tavsiye ederim. Fiyat düşerse de yapacak bir şey yok malesef.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı