Elektronik Gigabyte G24F-2 tekrardan 4,599₺

180 Hertz alabiliyorum fakat oyundan oyuna değişiyor o değeri yakalamak güncel oynadığım FPS oyununda 100'lerin altına nadirce düşebiliyorum ve akıcılık yok olabiliyor akıcılık değer kaybetmiyor ise bu kablo ile alabilirim ne diyorsunuz

DisplayPort en sağlıklı ve en kaliteli port biçimidir hocam en son çıkan port tipidir zaten. Para sorun değil diyorsanız o zaman kaliteli bir DP kablo almanızı öneririm.

Fakat zor durumda kalmadıgınız sürece dönüştürücü kullanmanızı tavsiye etmem görüntü kalitesinden tutun Hertz, ghosting gibi sorunlara yol açıyor. Tabii monitöre zarar vermez görüntüyü öyle verir korkmayın.

Bu devirde artık FHD monitöre 5000 TL bandında paralar vermek mantıksız geliyor. Şahsen 5000 TL'ye FHD alacağıma 1500 TL daha katıp Odyssey'in QHD modelini alırım.

DisplayPort en sağlıklı ve en kaliteli port biçimidir hocam en son çıkan port tipidir zaten. Para sorun değil diyorsanız o zaman kaliteli bir DP kablo almanızı öneririm.

Fakat zor durumda kalmadıgınız sürece dönüştürücü kullanmanızı tavsiye etmem görüntü kalitesinden tutun Hertz, ghosting gibi sorunlara yol açıyor. Tabii monitöre zarar vermez görüntüyü öyle verir korkmayın.
Fakat zor durumda kalmadıgınız sürece dönüştürücü kullanmanızı tavsiye etmem
burada bahsettiğinizi anlamadım hocam kusuruma bakmayın anlatabilir misiniz?

Hocam önerdiğiniz DP kablosu var mı?

Bende yakın zamanda masaüstü sistem toplayacağım. Monitörü de araştırmaya başlamıştım. 3 aday var. Asus VP249QGR, Lenovo Legion R25, Gigabyte G24F. Biraz araştırdım Asustan çok şikayet edeni görmedim. Lenovo Legionda ölü pikselli geldiğini ama sorun etmediğini yazan çok. Aynı sorun gigabyte G24F de de var. Elektronik biraz şans işi. Sizde bu 3lüden hangisini almalıyım ? 4070S li sistem kuracağım.

Bende yakın zamanda masaüstü sistem toplayacağım. Monitörü de araştırmaya başlamıştım. 3 aday var. Asus VP249QGR, Lenovo Legion R25, Gigabyte G24F. Biraz araştırdım Asustan çok şikayet edeni görmedim. Lenovo Legionda ölü pikselli geldiğini ama sorun etmediğini yazan çok. Aynı sorun gigabyte G24F de de var. Elektronik biraz şans işi. Sizde bu 3lüden hangisini almalıyım ? 4070S li sistem kuracağım.

VP249QGR modelini ben şu anda kullanıyorum. Fena monitör değil sistem dizeceğim zamanlar bana da 3.500 TL bütçede çok önerildiği için almıştım. ASUS ya da Gigabyte alın geçin. Fakat ben olsam QHD monitör tercih ederdim 6k verip

VP249QGR modelini ben şu anda kullanıyorum. Fena monitör değil sistem dizeceğim zamanlar bana da 3.500 TL bütçede çok önerildiği için almıştım. ASUS ya da Gigabyte alın geçin. Fakat ben olsam QHD monitör tercih ederdim 6k verip
Dediğin Samsung monitör'ün alınabilecek bir tarafı yok. Hem kronik sorunlu bir model hem de çok fazla sıkıntısı olduğunu gördüm kullanan arkadaşlarımda ve forumda. Kalitesiz, sorunlu QHD monitör'e 7k vermektense kaliteli, sorunsuz FHD monitör'e 4-5k vermek çok daha mantıklı. Ayrıca 2k'yı kullanabilecek kadar iyi bir sistemi olmayan kişi neden tercih etsin ?

Burada bahsettiğinizi anlamadım hocam kusuruma bakmayın anlatabilir misiniz?

Dönüştürücü kablolar var örneğik VGA - HDMI gibi bir ucu HDMI diğer ucu VGA. Bu tür dönüştürücü kabloları zorunlu olmadıgınız takdirde kullanmanızı önermem.

Bende QHD 2K istiyorum aslinda ama 7-8k butce lazim butcem max 5K. Lenovo Legionu cok ovduler ama emin degilim hangisini alacagim konusunda. Asus VP249QGR daha cok tercih edilmis yorum vb. bulmasi kolay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı