İnceleme Gigabyte G24F-2

@ProximusTwo Monitörün gerçek gücünü anca 2 ya da 6 ay sonra yeni bilgisayar alınca görebileceğim. Umarım bazı yorumlardaki gibi 180Hz'de sorun yaratmaz.

@ProximusTwo Monitörün gerçek gücünü anca 2 ya da 6 ay sonra yeni bilgisayar alınca görebileceğim. Umarım bazı yorumlardaki gibi 180Hz'de sorun yaratmaz.
165'te kullanırsınız. 15 Hz'i hissetmeniz pek olanaklı değil. 60'dan 75 Hz'lik monitöre geçtiğimde hiçbir şey hissetmedim.

15 Hz'i hissetmeniz pek olanaklı değil.
Siz söyleyince aradaki farkın sadece 15Hz olduğu aklıma geldi. : D

Kutunun içinden çıkan HDMI 2.0 kablo ile 180Hz, HDR ve AMD Freesync'nin kullanılabilmesi güzel. Tek eksik Nvidia G-sync sadece DP ile çalışabiliyor.

Alırsınız bir DP kablosu. Sorun değil. Gerçi ekran kartınız AMD ise pek gerek yok.

Alırsınız bir DP kablosu. Sorun değil. Gerçi ekran kartınız AMD ise pek gerek yok.
Nvidia almayı planlıyorum, 3D tasarımda sunduğu teknolojiler için. Muhtemelen HDMI ile idare ederim.

DP 1.4 kablosu olarak ne önerirsiniz?

İndirim bitti.

Hocam bu mönitörden bende aldım ayarları benimle paylaşırmısınız ? 165hz de kullanıyorum uzun ömürlü olsun diye

Hocam bu mönitörden bende aldım ayarları benimle paylaşırmısınız ? 165hz de kullanıyorum uzun ömürlü olsun diye
Movie modunda parlaklığı biraz kısarak kullanıyorum hocam. Henüz yeni bilgisayarım olmadığı için maksimum 120 Hz'de kullanabildim fakat bilgisayar aldığımda 180 Hz'de kullanacağım.

Hocam bu monitörden bende aldım ayarları benimle paylaşır mısınız? 165Hz de kullanıyorum uzun ömürlü olsun diye.

180 kullanabilirsiniz, bir zarari olsaydi firma OC ozelligini koymazdi. 180 varken 165 kullanmak ne bileyim. Bu arada bunu soylemisken 1 hafta sonra falan olu piksel cikmisti 1 tane. Belki OC acip kullandigimdandir ama sanmiyorum daha once vardi ve ben fark etmemis olabilirim.

Hocam bu monitörden ben de aldım ayarları benimle paylaşır mısınız?

Paylasirim ama hangi ayari paylasayim? Ben FPS modunda kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…