İnceleme Gigabyte G24F-2

İnanın bende bilmiyorum.Dediğim gibi daha dün ilk defa kullanmaya başladım

İnanın bende bilmiyorum.Dediğim gibi daha dün ilk defa kullanmaya başladım
Monitörü ben de haziranın sonuna doğru almayı planlıyorum ama IPS glow fazla olursa diye tereddüt etmeye başladım. Oda karanlıkken ekranın köşelerinden sağından solundan vs. ışık sızması oluyor mu ? (Örnek foto ekledim) Eğer test edip fotoğraf gönderebilirseniz çok iyi olur. (tabi müsaitseniz)

Dosya Ekleri

• ips-glow-backlight-bleed.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 340

Tabii ki. Bu akşam göndereceğim ama IPS glow biraz şans işidir. Bazısında vardır bazısında yoktur.

İşte Burada

Dosya Ekleri

• IMG_20230614_000555.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 325
Son düzenleme:
Teşekkür ederim eğer indirime girerse alacağım. 4800'den 5700'e çıkarmışlar fiyatını.

Hocam ben monitörü iki hafta önce 3999₺ iken aldım gayet memnunum. Tak kullan yaptım ince ayarlara girmedim monitörde yani sana verebileceğim bir tavsiyede FreeSync çalıştırma görüntüyü bozuyor.Gecikmeye sebep oluyor.

Arkadaşlar bende aynı monitörü düşünüyorum fakat 6.300 TL civarlarında indirim gelir mi sizce böyle 5K civarı olur mu?

LENOVO G24-20 23.8'' 165Hz 0,5MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Aşağı yukarı aynı.

LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HDR10 desteğine sahip.

HDR10 desteğine sahip olduğu yazıyor.
------------------------------
Çok farklı seçenekler değiller. Her monitörün HDR performansı farklıdır ve farklı sorunları vardır. Kağıt üstünde aynı olsalar bile kronik sorun olup olmadığına dikkat edin. Her monitör için yapılmış incelemeleri izleyin.

Son düzenleme:

Ucuz olanı mı al diyorsun yani üstadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…