İnceleme Gigabyte G24F-2

@Carcharhiniformes Nit'i nasıl ölçüceğimi bilmiyorum. Buraya baktınız mı?

@Turgineer Üstadım maalesef orada yok LG UltraGear 24GQ50F-B Review | PC Monitors buradaki gibi bir incelemeye ihtiyacım vardı, teşekkür ederim. Karanlık odada tecrübeleriniz nasıl oldu acaba? Webde gezinme ve yazmada yani ofis işleri diyelim, hassas bir gözü rahatsız eder mi sizce? Son olarak, parlaklığı düşük tutmak IPS glow a olumlu etki eder mi? Tekrar teşekkür ederim.

Lenovo 25i30 iade edip ben de satın aldım 180 Hz OC kullanmanın süre sınırı var mı 25i30 da 30 dakika ile sınırlıydı.

Hava kararınca mavi filtreyi açıyorum. *Nedense mesajınızı görmemişim.

Lenovo 25i30 iade edip ben de satın aldım 180 Hz OC kullanmanın süre sınırı var mı 25i30 da 30 dakika ile sınırlıydı.
Sınırla karşılaşmadım.

Son düzenleme:
İfadeler: O.K
Peki dezavantajı var mı bunun
Yok. Yani ömrü azaltabileceği söylenir fakat bir monitör yıllarca kullanılabiliyor.

Ömrünü bitirene kadar zaten ya yenisi alınır ya da fiziksel bir hasar görüp komple değiştirilmesi gerekir.

İfadeler: O.K
Fabrikası 180 hz desteklediğini söylüyor bir zararı olsa 165hz'de sınırlandırırlardı sanmam hiç bir zararı olmaz bozulacak cihaz her türlü bozulur bu 3. Monitörüm
Yok. Yani ömrü azaltabileceği söylenir fakat bir monitör yıllarca kullanılabiliyor.

Ömrünü bitirene kadar zaten ya yenisi alınır ya da fiziksel bir hasar görüp komple değiştirilmesi gerekir.
Teşekkürler monitörüm bugün geldi renk konusunda kesinlikle daha çok memnun etti beni başlangıç rehberi var mı ne gibi ayarlar yapmam gerektiğine dair?

Teşekkürler monitörüm bugün geldi renk konusunda kesinlikle daha çok memnun etti beni başlangıç rehberi var mı ne gibi ayarlar yapmam gerektiğine dair?
Rehber var mı diye bakmamıştım fakat GCC ile ayarlama yapabilirsiniz. *Type B kablosu takılı ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…