İnceleme Gigabyte G24F-2

Rehber var mı diye bakmamıştım fakat GCC ile ayarlama yapabilirsiniz. *Type B kablosu takılı ise şu an
şu an monitör no signal hatası veriyor sebebi nedir 15 dakika önce kapattım her şey düzgün çalışıyordu

Hocam oyun oynarken klavyemi çapraz şekilde kullanıyorum. Monitörün ayaklarını sağa veyahut sola çevirebiliyor muyuz? Çeviremiyorsak ayağın üstüne çapraz bir şekilde klavyeyi koyunca kayma yapıyor mu?

Hala alınır mı bu monitör akşam almayı düşünüyorum. İtopya da 6680 TL'den 4400 TL'ye düşmüş. Ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynayacağım.
Alınır. Ben kullanıyorum, hikayeli,fps oynuyorum daha çok. Çok iyi monitör bende 4200₺ ye almıştım. Parasına göre özellikleri çok iyi. İnşallah aldığında bir sorun yaşamassın.

Hala alınır mı bu monitör akşam almayı düşünüyorum. İtopya da 6680 TL'den 4400 TL'ye düşmüş. Ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynayacağım.

Ben 2023 senesinde almistim. Hala o fiyata dusuyorsa iyiymis. Ama 1 tane olu piksel garanti cikiyor denebilir %100 degil tabii ama yuksek ihtimal cikiyor.

Alınır. Ben kullanıyorum, hikayeli,fps oynuyorum daha çok. Çok iyi monitör bende 4200₺ ye almıştım. Parasına göre özellikleri çok iyi. İnşallah aldığında bir sorun yaşamassın.
İtopya iade süreçleri nasıl işliyor biliyor musunuz? Bu konuda çok güvendiğim bir şirket değil kendisi. Ama monitörün fiyatı çok iyi. İnşallah bir sorun çıkmaz.

İtopya iade süreçleri nasıl işliyor biliyor musunuz? Bu konuda çok güvendiğim bir şirket değil kendisi. Ama monitörün fiyatı çok iyi. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Evet fiyatına göre baya iyi bir monitör. Parası 4500₺ yi geçmediği sürece f/p bir monitör. Alınır yani. Ama itopya iade süreçleri hakkında ne yazık ki bilgi sahibi değilim ancak 14 günlük iade hakkınız var.

Ölü piksel var mıydı?
Yok. Bende hiç çıkmadı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…