Gigabyte G750H PSU incelemesi

Bende power kapalı alanda ve bilgisyara masanin yaninda yerden yüksekte. Bilgisayarimdan beni rahatsiz eden bir ses duymuyorum. Sivi sogutmanin pompasi ses yapmaya baslamisti onu degistirdim. Sesi cokta sevmem. Lakin beni rahatsiz edecek bir ses kasamda suan mevcut degil. Power'ın performansindan da oldukca memnunum.

Elimde Ryzen 7 3700X, RTX 2080 Super sistem var artı olarak içinde 7 tane 120mm ARGB fan ve bir de Aorus ATC800 Aircooler var. Kullandığım PSU bozulduğu için yeni PSU bakıyordum tam CoolerMaster MWE 750W güç kaynağını almaya karar vermişken o sırada Gigabyte G750H'ı gördüm. Fiyat olarak aşırı ucuz olması garibime gitti 750W güç kaynakları en ucuz 700TL'den başlıyor ama bu güç kaynağını QP Bilişimde 500TL'ye gördüm. Açıkcası fiyatının bu kadar düşük olması gözümü korkuttu. İlerde sorun oluşturmayacak ve saydığım sistemi idare edebilecek bir güç kaynağı mıdır? CoolerMaster MWE 750W 80+ güç kaynağını mı yoksa Gigabyte G750H güç kaynağını mı önerirsiniz?
Gerçi hiçbir yerde stoğu yok gibi gözüküyor ama.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…